• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bankjes

Merken
€719,95 €599,95
+

Bankjes

Een bankje in huis kan in nagenoeg iedere interieurstijl. Houten bankjes in de witte kleur kun je bijvoorbeeld overal inpassen. Trendy tegenwoordig is een naturelgekleurd bankje in huis. Vooral in de Scandinavische interieurstijlen zie je deze veel voorbijkomen. Bankjes kun je zowel decoratief als functioneel gebruiken. Handig als extra zitplaats of leuk om te decoreren met accessoires. Op Houss.nl vind je veel bankjes van diverse interieurmerken geschikt voor zowel decoratief als praktisch gebruik.

Soorten bankjes

Van tuinbank tot halbank, er zijn tal van verschillende bankjes. Een tuinbank is heerlijk voor in de tuin of voor op je balkon om te genieten van de stralende zon. Een bankje in de hal is kan erg handig zijn om even op te gaan zitten voor het aantrekken van je schoenen maar kan ook je entree opleuken wanneer je het bankje decoreert met leuke accessoires! Een klepbankje heeft vaak een authentieke uitstraling en is ideaal om spulletjes in op te bergen, ook voor bijvoorbeeld de kinderkamer kan dit erg handig zijn!

Materiaal bankje

Een bankje is multifunctioneel en kan ook prima dienen als bijvoorbeeld een bijzettafeltje of een voetenbankje. Naast het populaire houten bankje zijn bankjes ook verkrijgbaar in veel andere materiaalsoorten. Zo zijn ook een bamboe bankje of een rotan bankje er populair. In de webshop van Houss.nl vind je veel verschillende modellen en soorten. Of je nou kiest voor een rotan, bamboe of metalen bankje. Je zult ongetwijfeld jou favoriete exemplaar in onze webshop vinden.