• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wasmanden

Merken
€109,95 €95,00
+
€99,95 €45,00
+

Wasmanden

Een wasmand is een onmisbare opberger in huis. Het voorkomt rondslingerende vuile was en je kunt er de was gemakkelijk mee verplaatsen naar de wasmachine. In de regel is een wasmand vrij saai, maar met de wasmanden van Houss.nl proberen we hier verandering in te brengen. Met de prachtige design wasmanden breng je ook sfeer in je washok. Op Houss.nl kun je een wasmand kopen van trendy merken. Door een wasmand van een populair woonmerk te bestellen, krijg je niet alleen een trendy wasmand, maar ook nog eens één van goede kwaliteit.

Verschillende soorten wasmanden

Er zijn vele verschillende soorten wasmanden verkrijgbaar. Zo heb je opvouwbare wasmanden, rieten wasmanden en prachtige design wasmanden van bijvoorbeeld het Duitse woonmerk Koziol. Deze wasmanden zijn vervaardig van plastic en zijn op een maatschappelijk verantwoorden manier geproduceerd.

Waszakken

Een waszak is ook een veelvoorkomende opberger in het washok. Waszakken zijn gemakkelijk te verplaatsen doordat ze veel grip hebben en gemaakt zijn van lichte materialen. Op Houss.nl kun je bijvoorbeeld de immens populaire waszakken van House Doctor bestellen.

Wastas

Een wastas verschilt niet heel erg van veel van een waszak, alleen het design heeft de vorm van een tas. Door de handvaten is een wastas gemakkelijk te verplaatsen, waardoor een wastas een populair item is voor in het washok, badkamer of slaapkamer. Een wastas wordt ook veel gebruikt door interieurstylisten.

Wasbox

Een wasbox heeft dezelfde functie als een wasmand. Ook deze zorgt voor een nette uitstraling in de slaapkamer of badkamer. Die wasboxen die je op Houss.nl kunt bestellen zijn stevig en prachtige design items voor in de badkamer of slaapkamer.