Bij de tijd in 2017!

Door:Houss.nl
Bij de tijd in 2017!
We hebben het jaar 2016 achter ons gelaten en met een frisse start staan we aan het begin van 2017! Je zult ongetwijfeld het één en ander hebben gewenst voor 2017, een goede gezondheid en/of wereldvrede zijn wellicht wel het allerbelangrijkste maar dit heb je zelf helaas niet altijd in de hand. Ga daarom lekker los met de wensen die je zelf wel uit kunt laten komen, bijvoorbeeld het pimpen van je interieur! In deze blog gaan we de leukste wandklokken van verschillende woonmerken laten zien zodat jij in 2017 niet 1x te laat hoeft te komen! 

Onze 3 favoriete wandklokken van J-Line:  

Het Belgische merk J-Line is gespecialiseerd in woonaccessoires en wij zijn met name van de wandklokken dan ook groot fan! De meeste wandklokken kunnen dan ook met verschillende interieurstijlen gecombineerd worden. Wij beschikken dan ook over een groot assortiment wandklokken van het merk J-Line, de afmetingen van deze wandklokken zijn dan ook kenmerkend van dit prachtige merk. De wandklokken variëren van een vrij klein/subtiel formaat tot extreem grote wandklokken van rond de 100 cm doorsnee. 


Wandklok Wit/Hout - Ø60 cm 
€190,95 

Wandklok Wereldkaart Hout - Ø78 cm
€129,95 

Wandklok Naturel/Wit - Ø76 cm 
€154,95 

Onze 3 favoriete wandklokken van Clayre & Eef:

Clayre & Eef is een oer Hollands woonmerk wat is opgericht door twee broers. De wandklokken van Clayre & Eef zijn kenmerkend aan het materiaal, vaak zijn deze klokken gemaakt van hout en/of metaal. Clayre & Eef heeft over het algemeen een landelijke, brocante look maar ook dit valt goed te combineren met bijvoorbeeld een Scandinavische interieurstijl! De wandklokken hier onder hebben dan ook stuk voor stuk een exclusieve uitstraling! 
 

Wandklok Naturel/Koper - Ø40 cm 
€39,95 

Wandklok Grand Hotel Zwart - Ø60 cm
€79,95 

Wandklok Bloem - Ø70 cm
€129,95 

Onze 3 favoriete wandklokken van Riverdale:  

Dit prachtige Nederlandse woonmerk Riverdale beschikt over een collectie wandklokken die gelijk opvallen aan de wand. De wandklokken van Riverdale zijn niet alleen functioneel maar zijn ook nog eens ontzettend decoratief! Het gros van de wandklokken beschikt over authentieke Romeinse cijfers welke de wandklok een landelijke uitstraling geeft. Met een Riverdale wandklok ben je verzekerd van een succes aan je wand waar je niet snel op uitgekeken raakt! 
 

Wandklok Grand Café Zwart - Ø63 cm 
€89,95 

Wandklok Newbridge Wit - Ø102 cm 
€149,95 

Wandklok Grand Café Wit - Ø63 cm 
€89,95 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »