Breng de sfeer in huis!

Door:houss.nl
Breng de sfeer in huis!

Een van de lastigste dingen in interieurs is de verlichting. Je wilt genoeg licht hebben, maar ook niet teveel dat het ongezellig wordt. Voor in de avonduurtjes moet je er toch een beetje knus bij zitten. Daarom is sfeerverlichting een mooie toevoeging in je interieur. Je moet de balans vinden tussen licht en donker, dit is bepalend voor de warmte in je woning. 

Lantaarns

Een lantaarn zou een van die leuke sfeerverlichters in je huis kunnen zijn. Ze staan vaak decoratief ook nog eens leuk overdag wanneer je geen gezellig licht nodig heb. Ze staan leuk in je vensterbank op een kast of tafeltje. Maar ook zijn ze geschikt om 's avonds mee naar buiten te nemen wanneer het donker is zodat je ook buiten gezellig en stijlistisch verantwoord nog wat extra licht hebt. Wanneer u een waxine lichtje in de lantaarn doet en deze aan doet brengt het een stukje extra licht, maar met name een stuk meer sfeer.  

Theelichthouders

Een theelichtje kan op de kleinere plekken in je huis een knusse sfeer oproepen. Een bijzettafeltje met leuke accessoires die in de late uurtjes verlicht worden door 1,2 of meerdere theelichtjes. Wanneer je een geurkaarsje in de theelichtjes doet kun je ook zorgen voor een bepaalde sfeer in je huis.

Onze favorieten: 

 


Witte theelichthouder
set van 2
€16,95

Witte lantaarn 
€39,95 

Theelichthouders multi plateau
€23,95 

Glazen windlicht 
€68,95


Matgroen windlicht 
€ 17,95

Witte lantaarn 
€ 49,95
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »