De industriële hanglamp

Door:houss.nl
De industriële hanglamp

Het is één van de leukste nieuwe aankopen voor het nieuwe huis; de hanglamp boven tafel. De industriële hanglamp is dé eyecatcher in je huis. De industriële hanglamp geeft vaak een oud tintje in je huis, wat een mooi contrast geeft bij een moderne of landelijke inrichting van je huis. Het is een grote lamp gemaakt van dik metaal met een grove uitstraling en vaak een enorme lichtopbrengst. De zichtbare sporen van gebruik zorgen voor een typische vintage uitstraling. De industriële lampen geven een tijdloze stoere en moderne sfeer in huis.  

Nuttige tips 

Zo’n  industriële hanglamp weegt doorgaans 5 tot 15 kg. Je plafond moet dus stevig genoeg zijn om dit te kunnen dragen. Om de perfecte hanglamp boven je eettafel uit te zoeken moet je weten hoe groot de lamp ongeveer moet zijn zodat je een mooi geheel creëert.  De lamp moet niet breder zijn als de tafel. Wanneer de lamp een doorsnee van 65% heeft van de tafelbreedte zorgt dit voor een goede verlichting over de tafel. Soms geeft één hanglamp niet genoeg licht en kiest men voor twee hanglampen naast elkaar die dan identiek aan elkaar zijn.

Hoe hoog hang je hem op?  

De lamp moet 60 a 70cm boven de tafel hangen voor het goede lichteffect. Bij een grote tafel of een hoog plafond kan dit verschillen. 


Hübsch hanglamp koper
           €179,95 

      Hanglamp olijfgroen
                €69,95 

      Living hanglamp wit 
               €149,95 

        Grijze hanglamp
             €469,95 

       Rode fabriekslamp
                €99,95 


         Witte hanglamp 
                €69,95 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »