De leukste tafelklokken

Door:houss.nl
De leukste tafelklokken
De tafelklok is weer terug van weg geweest. De tafelklokken zijn een perfecte accessoire voor in je huis, niet alleen voor de uitstraling maar hij is ook nog functioneel. De tafelklokken zijn in verschillende types verkrijgbaar, van authentiek tot modern. Ook zijn de tafelklokken verkrijgbaar in een oude industriële look of een tafelklok met het model van een ouderwetse wekker. De tafelklokken zijn een leuke opvulling voor op de schoorsteenmantel, op een bijzettafeltje of voor in je vensterbank. 

Authentieke tafelklokken 

De authentieke tafelklokjes zijn vaak voorzien van Romeinse cijfers. Authentieke klokken zijn belangrijk vanwege het mooie ontwerp en de nauwkeurigheid waarmee ze de tijd aangeven. De nostalgische klokken geven het knusse gevoel van '' zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens''. De authentieke klokken van tegenwoordig zijn uitgerust met de moderne technieken. Ze lopen dus gewoon op batterijen. De tafelklokken zijn vaak decoratief en hebben vaak een prominente plaats in huis. Dit kan zijn op de schoorsteenmantel, op je bureau of op een andere plek in je huis.  

Onze sfeermakers:


Dustyblauwe tafelklok 
€ 29,95

Witte tafelklok 
€ 59,95

Tafelklok metaal 
€ 29,95

Witte tafelklok 
€ 34,95

Roestbruine tafelklok
€ 39,95

Glazen tafelklok 
€ 74,95
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »