De leukste vloerkleden op een rijtje!

Door:Houss.nl
De leukste vloerkleden op een rijtje!

De tijd vliegt voorbij en inmiddels zijn de koude en donkere wintermaanden alweer aangebroken! Voor de één breekt nu de gezelligste tijd van het jaar aan, maar voor een ander kan de winter maar niet snel genoeg voorbij gaan. Gelukkig zijn er allerlei manieren om deze tijd zo aangenaam mogelijk door te komen. Denk bijvoorbeeld aan kaarsjes, plaids en vloerkleden. Vloerkleden zijn goeie sfeermakers voor je interieur en zorgen ook nog eens voor heerlijke warme voetjes! Maar ook buiten het winterseizoen kan een vloerkleed een echte toevoeging aan je interieur zijn. Zo absorbeert een vloerkleed het geluid in de ruimte wat de akoestiek in je woning verbetert. Ook zijn er vloerkleden die de alledaagse geluiden dempen, denk bijvoorbeeld aan de televisie, of als je graag op hakken loopt is een vloerkleed ook een aanrader. Daarom hier de leukste vloerkleden voor je op een rijtje!

 

Rechthoekig vloerkleden

Een rechthoekig vloerkleed kan in elk interieur. Met de rechte hoeken speel je goed in op de rechte lijnen van de ruimte. Je kan je zithoek langer laten lijken als je het vloerkleed in de lengte van je zithoek legt. Wil je juist meer diepte in je zithoek creëren? Leg dan het vloerkleed haaks op het bankstel, zo lijkt de ruimte ook breder. Door het plaatsen van een vloerkleed wordt je oog naar het zitgedeelte getrokken, hierdoor wordt het echt een gezellig hoekje! Vloerkleden zijn er in allerlei verschillende maten en kleuren, voor ieder uniek interieur een gepast kleed voor op de vloer. Hieronder een aantal leuke vloerkleden van By-Boo en House-Doctor, welke kies jij?Ronde vloerkleden

Wil je wat meer spelen met de ruimte die je hebt? Ga dan voor een rond vloerkleed. De ronde vorm van het vloerkleed verzacht de harde lijnen van de vaak rechte ruimte. Ook voor een vierkante ruimte is een rond vloerkleed zeer geschikt, het kleed doorbreekt zo de hoekige ruimte en geeft een speels effect. Met een vloerkleed kan je ook heel goed je zithoek afbakenen van de rest van de ruimte. Zo worden alle losse onderdelen één geheel, dit zorgt voor meer rust in je interieur. Nog een leuke en vooral handige functie van een vloerkleed is dat het warmte isoleerd.
Hieronder een aantal ronde vloerkleden voor je op een rijtje. Onderstaande vloerkleden komen uit het assortiment van By-Boo, House Doctor, BePureHome en Bloomingville. Gehaakt of gemaakt van wol of jute, voor ieder wat leuks! Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »