De woontrends van 2018!

Door:Houss.nl
De woontrends van 2018!
De maand vol met feestjes, gezelligheid en heel veel eten is weer voorbij! De kerstboom en andere kerstspulletjes zijn de deur weer uit, waardoor je huis gelijk weer eens stuk minder gezellig en ruimtelijker aanvoelt. En inmiddels leven we alweer twee dagen in 2018! Een nieuw jaar, een frisse start en een geschikt begin om je interieur ook een nieuwe, frisse look te geven! 2018 zal voor iedereen nieuwe dingen gaan brengen en daar horen natuurlijk ook de woontrends van dit jaar bij. In vergelijking met vorig jaar - 3 dagen geleden - zal er dit jaar veel veranderen op het gebied van trends in het interieur. Spannend! 

Kleurrijk & natuurlijk wonen

Dit jaar kan het niet gek genoeg! In 2018 worden felle, speelse kleuren als accent aan het interieur toegevoegd. Oranje, blauw, roze, oker geel mogen allemaal en groen mag al helemaal niet ontbreken! De natuur moet in huis gehaald worden en dit kan met het gebruik van groene kleuren en natuurlijke materialen. Planten, houtsoorten als eiken en teakhout zorgen voor deze natuurlijke uitstraling en mogen dan ook niet ontbreken in jouw interieur anno 2018! Daarnaast speelt rotan een hele belangrijke rol. Je zult ontzettend veel rotan tegenkomen in meubels, verlichting en accessoires.

Naast felle kleuren zijn ook zand- en poederkleuren erg populair. Wanneer je dus van iets minder opvallend houdt is er voor jou ook nog genoeg keuze!

De vervanger voor zwart

Dit jaar nemen we afscheid van de kleur zwart. Zwart wordt vervangen door de kleur bruin en wit wordt/blijft de hoofdkleur in het interieur. Felle kleuren zullen, zoals je eerder hebt kunnen lezen, als accenten gebruikt worden, ontzettend hip! Bruine kleuren zorgen voor warmte en gezelligheid in het interieur en bruin wordt vaak met meubels die van natuurlijke materialen zijn gemaakt al in huis gehaald. Zo kun je jouw muren dus bijvoorbeeld lekker wit houden en je interieur met bruine meubels inrichten. Groene plant, oker geel sierkussentje, roze vaasje en jouw interieur is 2018 proof! 

Puur & elegant

In 2018 zul je op het gebied van metalen veel goud en messing tegenkomen. Deze kleuren zullen veel gecombineerd worden met de natuursteen marmer. En dan zijn we nog een heel belangrijk materiaal vergeten! In 2017 zijn we er al lichtelijk mee besmet, maar in dit nieuwe woonjaar kunnen we er helemaal niet meer omheen, namelijk fluweel! Fluweel is een zacht, aaibaar materiaal met een luxe uitstraling! Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten meubels en accessoires verkrijgbaar in deze aaibare stof! En in combinatie met marmer, goud- en messingkleurig metaal haal jij een vleugje glamour in huis!

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »