Decoreren met potten en vazen

Door:Houss.nl
Decoreren met potten en vazen
De lange en koude dagen zijn helaas nog niet voorbij, maar het einde komt in zicht! Het aftellen naar de lente is begonnen en dus zijn we opzoek naar leuke, frisse en vrolijke accessoires voor het interieur om de lente alvast een beetje in huis te halen. Wanneer je het hebt over lente denk je aan tal van bloemen, heerlijke geuren en vrolijke kleuren. In deze blog laten we jou zien hoe je, je interieur klaar kan stomen voor de aankomende lente! 

Potten 

Je interieur zal ongetwijfeld voorzien zijn van een aantal potten, maar zo nu en dan ben je eens toe aan wat nieuws zodat je wellicht wat kan afwisselen met wat er in je vensterbank staat. Vaak zijn potten gemaakt van keramiek, aardewerk of cement. Tijdens de lente mag de groene kleur in je interieur niet ontbreken en daarom is het zo heerlijk om je nieuwe potten te vullen met een paar mooie planten. Tijdens de lente periode mogen de frisse en opvallende kleurtjes tevoorschijn worden gehaald om je interieur te laten stralen. Een witte pot met een leuk printje of gewoon een mooie blauwe pot, het kan allemaal. Een pot gemaakt van cement heeft vaak zijn grijze kleur behouden en is voorzien van een stoere uitstraling, in dit geval is het erg leuk om te combineren met een gekleurde plant. 


Bloempot Marsha blauw
Ø30x22 cm 
€59,95

Cement pot Harlow
30x30x60 cm
€95,00 

Bloempot Marsha 
Ø30x22 cm 
€59,95 

 

Vazen  

Een vaas is een accessoire die we vrijwel in ieder interieur wel tegenkomen. Een vaas heeft door het glas vaak een frisse uitstraling, een mooi bos bloemen er in en je interieur is al snel opgevrolijkt. Vazen zijn tegenwoordig in verschillende frisse kleurtjes verkrijgbaar en hebben soms een nouwe opening aan de bovenzijde. In dit soort vazen is het erg leuk om een paar mooie takken in te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan leuke decoratietakken, je hebt er geen onderhoud aan en je hebt altijd leuke decoratie voor je interieur. Ook voor valentijn wat nog maar twee nachtjes duurt is het erg handig om een vaas in huis te hebben voor als je onverwachts toch een mooi bos bloemen krijgt! 


Vaas Avron
18x20 cm
€39,95

Roze glazen vaas 
Ø35x45 cm 
€99,95 

Vaas keramiek donkergroen
Ø16,5x26 cm 
€39,95 
 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »