Die zit!

Door:houss.nl
Die zit!

De stoelen die je aan de eettafel plaatst moeten tegenwoordig niet alleen lekker zitten, want naast het comfort van de rotan eetkamerstoelen is ook de uitstraling en het gebruiksgemak van belang. Met de eetkamerstoelen kun je namelijk een bepaalde stijl benadrukken in de eethoek, wat bijdraagt aan de uitstraling van de rest van het interieur. De stijl van de eethoek kan namelijk doorgevoerd worden in de rest van de woning, maar je kunt ook juist spelen met verschillende stijlen door in de ruimtes een andere stijl door te voeren.

De eetkamerstoel

Wanneer je stijlen wilt combineren in huis, dan kun je er voor kiezen om verschillende eetkamerstoelen aan de eettafel te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor totaal verschillende eetkamerstoelen of zorg voor een herkenbaar detail, zoals verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur of juist gemaakt van hetzelfde materiaal maar uitgevoerd in allerlei kleuren. 

Krukjes

Van leuke bijzet krukjes tot barkrukken, dit past bij elk interieur. De barkruk wordt steeds vaker gebruikt als eetkamerstoel. Barkrukken in je huis zorgen voor een hippe uitstraling. Wanneer je eens languit wilt zitten is een klein krukje om je voeten op te leggen ook altijd handig. Ook zijn de kleine krukjes geschikt om leuke accessoires op te plaatsen.

Onze favoriete zitjes: 


Eetkamerstoel retro 
€234,95


Kruk koper
€114,95 

Lounge stoel retro 
€369,95


Rieten barkruk
€ 129,95
Barkruk antiekzink 
€ 149,95

Krukje turquoise
€ 99,95Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »