Een opgeruimd huis

Door:Houss.nl
Een opgeruimd huis

Een opgeruimd hoofd begint bij een opgeruimd huis. Dit is iets wat je mensen vaak hoort zeggen, en het is dan ook zeker waar in de meeste gevallen! Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen die niet afgeleid worden door de rommel in huis. Maar het grootste gedeelte van de mensen presteren beter als de omgeving om hen heen opgeruimd is. Dit zorgt namelijk voor rust en hoef je dus in je hoofd niet bezig te zijn met de spullen die rondslingeren. Zo kan jij je volledig focussen op één taak en heb je deze taak ook nog eens sneller af. Win-win dus!


Maar hoe creëer je nu zo'n opgeruimd en rustig huis? Het scheelt natuurlijk al een hele hoop als je niet van alles blijft verzamelen, maar ook afscheid kunt nemen van spullen die je niet meer gebruikt. Ga al je spullen eens langs en gooi de dingen weg waarvan je zeker weet dat je er niks meer mee gaat doen. Waarschijnlijk kan je na de tijd een aantal zakken vol naar de kringloop brengen; kringloop blij, jij blij! 
Er blijven altijd nog genoeg spullen over die je wel gebruikt, maar die je liever niet in het zicht wil hebben rondslingeren. Gelukkig is hierover nagedacht en zijn er genoeg oplossingen voor je interieur om je spullen in op te bergen!Kasten

De meest gebruikte manier van opbergen zijn kasten. In elk huis staan dan ook wel een aantal kasten, denk bijvoorbeeld aan kledingkasten, nachtkastjes, badkamerkastjes en dressoirs. Ideaal omdat je er veel spullen in kwijt kunt. En als je deze kasten een beetje logisch 'inricht' dan kan je er ook gemakkelijk weer iets in terug vinden. Kasten zijn er in verschillende soorten en maten, en er zit dus altijd wel een kast bij die past bij jouw interieur!

 

Opbergers

Naast kasten zijn er nog andere manieren om je spullen op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan manden, trommels en wandrekken. Deze artikelen zijn niet alleen superhandig, maar ze staan ook nog eens leuk in je interieur! Rieten manden zijn ideaal om bijvoorbeeld speelgoed, spelletjes en boeken in op te bergen. Zo heb je alles snel opgeruimd en staat het uit het zicht. Een open mand of een leuke trommel staat leuk met bijvoorbeeld een plaid erin of houtblokjes voor de open haard. Zo maak je van iets functioneels meteen iets decoratiefs!

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »