Een opgeruimde keuken

Door:houss.nl
Een opgeruimde keuken
Ook al ben je een chaoot, er is niks fijners dan al je spulletjes netjes opgeruimd te hebben. Dit geld uiteraard ook voor de keuken. Wanneer alles in potten en bakjes zit geeft dit een voldaan gevoel, niet alleen omdat het opgeruimd is maar ook omdat het een knusse sfeer met zich mee brengt!

Voorraadpotten 

Door je keuken op te ruimen/decoreren met voorraadpotten geeft dit een hele gezellige huiselijke sfeer. Ze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, wanneer je verschillende potten met elkaar combineert geeft dit een speels effect. De voorraad potten mogen dan ook gewoon in het zicht staan in de keuken, bijvoorbeeld op een leuk plankje boven je aanrecht. En een leuke koekjes trommel staat altijd leuker op tafel dan een rol koekjes in papier. De voorraad potten zijn dus niet alleen functioneel maar ook nog een leuke decoratieve accessoire in je keuken. 

Voorraadmanden


Ook hebben wij in onze collectie verscheidene voorraadmanden. Deze manden passen perfect in een grote landelijke keuken. De mand heeft een deksel waar je de voorraad bij kunt vullen, de onder kant van de mand heeft een soort van schaal waar een gat zit tussen de mand en de schaal. Op deze manier zijn de producten makkelijk te pakken en precies zien wat er in welke mand zit. Op de manden staan overigens ook de namen van de producten in het Engels. Een voorbeeld hiervan is POTATOES, dit betekend aardappelen. Ook de rieten broodmand mag in een landelijke keuken niet ontbreken. 

Onze favorieten:   


Voorraadpot rood
€ 29,95

Witte theedoos 
€ 7,95

Rieten broodmand bruin 
€39,95 

Rieten aardappelmand 
€ 37,95

Voorraadblikken set van 2
€ 34,95

Voorraadpot blauw
€ 29,95Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »