Een toffe wereldkaart voor aan de muur!

Door:Houss.nl
Een toffe wereldkaart voor aan de muur!

Sinds kort is Houss.nl trotse aanbieder van een uitgebreid assortiment wereldkaarten. Wereldkaarten worden een steeds grotere trend in het interieur. Je ziet ze veel terugkomen in woonprogramma's maar ook op social media komen ze vaak naar voren. De wereldkaart is de perfecte opvulling van een lege muur, maar door reisliefhebbers worden ze ook vaak als geheugensteuntje gebruikt! 

 

 

Canvas

De collectie wereldkaarten is ontzettend groot en al deze wereldkaarten zijn gemaakt van canvas. Canvas is een stevig, traditioneel weefsel welke is gemaakt van hennepvezels. Canvas beschikt over weinig structuur, waardoor het een perfect product is om wereldkaarten op af te laten drukken! Ook kleine landen blijven hierdoor erg goed zichtbaar! Ook kun je op canvas wereldkaarten precies bijhouden welke landen je al eens hebt bezocht en welke landen nog een bezoekje waard zijn. Prik een punaise of een vlaggetje in de landen waar je al eens bent geweest en houd op deze overzichtelijke manier bij welke reizen je nog kunt plannen!

 

Een canvasdoek heeft de uitstraling van een schilderij en een schilderij past in ieder interieur! Het assortiment wereldkaarten is reuze, je kunt namelijk stoere wereldkaarten, vrolijk gekleurde, vintage of moderne wereldkaarten bestellen. Dus je zult altijd een wereldkaart vinden die met jouw interieur matcht! Hang hem op en laat je bezoek een blik op deze toffe wereldkaart werpen. Zo kun jij vertellen welke bijzondere reizen je hebt gemaakt en kunnen jullie samen brainstormen over andere leuke reisjes. Gezelligheid gegarandeerd!

 

 

 

Schoolplaat met latten

Naast wereldkaarten op canvasdoek kun je ook wereldkaart schoolplaten bestellen. Deze schoolplaten zijn ook gemaakt van canvas, maar zijn voorzien van houten latten. Door een houten lat aan zowel de boven- als de onderkant blijven de wereldkaarten strak aan de wand hangen.

De schoolplaten hebben de uitstraling van de schoolplaten die vroeger in het klaslokaal hingen. Destijds werden ze gebruikt om de topografie van de wereld uit het hoofd te leren, maar tegenwoordig zijn ze een pareltje voor het interieur! Een schoolplaat is een schitterende decoratieve wereldkaart voor aan de wand!

 

 

Schoolplaat met stokken

De schoolplaten met houten stokken hebben een soortgelijke uitstraling als de schoolplaten met latten. Echter zijn de houten stokken rond van vorm en vrijwel niet zichtbaar. Hierdoor laat je zoveel mogelijk van de schoolplaat zien! Vind je de wereldkaart op zichzelf al opvallend genoeg, dan is de keuze voor een schoolplaat met houten stokken een hele goeie keuze! 

 

 

Voor de kids

Is de kinderkamer nog niet voorzien van iets leuks aan de wand? Dan zijn er verschillende opties. Een hele goeie optie is een .. "tromgeroffel" .. wereldkaart aan de wand! Met de wereldkaart Ons Dierenrijk haal je niet alleen een vrolijke en mooie wereldkaart in huis, maar ook een hele leerzame. Spelenderwijs kan jouw kindje alle werelddelen leren kennen. De landen, werelddelen en oceanen worden aangegeven, maar ook welke dieren in een bepaald land leven. 

 

Naast de wereldkaart van het dierenrijk kun je ook kiezen voor een vrolijk gekleurde wereldkaart voor op de kinderkamer. Kinderen kunnen in alle gevallen leren van de wereldkaarten en je geeft de slaapkamer net even wat meer sfeer!

 

 

* Alle wereldkaarten die in deze blog staan afgebeeld zijn in 3 verschillende formaten verkrijgbaar. Ook kun je al deze wereldkaarten als canvasdoek, schoolplaat met latten of schoolplaat met stokken bestellen. Omdat het assortiment zo uitgebreid is hebben wij niet alle wereldkaarten in deze blog kunnen afbeelden. Er zijn dus nog veel meer soorten! Neem snel een kijkje in de webshop!

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »