Goede voornemens!

Door:Houss.nl
Goede voornemens!
De kerstdagen zijn voorbij en ondertussen zijn we allemaal druk bezig met het afsluiten van 2016 en gaan we knallend het nieuwe jaar in! De tijd vliegt voorbij en binnen een mum van tijd is het straks alweer 2017. Uiteraard komt het gespreksonderwerp "goede voornemens voor het nieuwe jaar" steeds meer aan bod. En eigenlijk hebben we die allemaal wel, alleen of we deze ook daadwerkelijk dit jaar waar gaan maken is nog een ander punt...

Standaard goede voornemens 

Je hoort ze toch ieder jaar weer voorbij komen, de wat standaad goede voornemens. Bij de één is dit iets wat ook daadwerlijk lukt, bij de ander is het iets wat elk jaar als goed voornemen wordt genoemd omdat ze in de eerste maand alweer hebben afgehaakt. De voornemens als stoppen met roken, gewicht verlies, meer sporten en meer tijd vrij maken in ons drukke leventje om leuke dingen te doen. Stuk voor stuk ontzettend goeie voornemens maar van velen is dit al bekend en hoeven we dit niet elk jaar weer aan te horen. Daarom geven we je in deze blog wat goede voornemens voor 2017 met betrekking tot het interieur! 

Goede voornemens met betrekking tot het interieur

Als je al jaren het goede voornemen hebt om wat meer tijd vrij te maken voor je interieur zijn dit leuke voornemens om hier wat mee te gaan doen, en je zult dan ongetwijfeld eens wat meer tijd in je huis doorbrengen! 
Het interieur mag wel eens wat netter en beter geordend worden, door de dagelijkse hectiek maken we er vaak al snel een troepje van wat eigenlijk helemaal niet hoeft. Neem als goede voornemen om per keer een deel van je interieur goed op te ruimen en hierbij stijlvolle opbergers aan te schaffen! Al die kranten en tijdschriften die wel bewaard moeten blijvnen maar niet voor altijd op tafel hoeven te blijven liggen kun je dan ook ontzettend leuk in een tijdschriftenhouder bewaren!  

 

Wat ook voor velen onder ons een goed voornemen zou zijn is om in 2017 eens een nieuw lichtplan voor het interieur te maken. Sommige plekken in huis zijn wat overbelicht waar andere hoekjes wat donker zijn. Een lichtplan kan je interieur maken en breken en is dan ook ontzettend belangrijk! Met verlichting krijgt je interieur sfeer en kun je de interieurstijl uitstralen waar jij zo van houd! Maak in 2017 eens een rondje door huis, bedenk hoe je het graag zou willen en ga lekker aan de slag!


Probeer in je lichtplan te variëren tussen kleine en grote lampen en sfeermakende en functionele lampen. En met een goed lichtplan is de kans groot dat je in 2017 heel wat uurtjes meer in huis door brengt, gewoon omdat het zo gezellig is!  
 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »