Handig voor de entree

Door:Houss.nl
Handig voor de entree

De entree van een woning is de plek waar je binnenkomt je jas en schoenen uitdoet. Daarnaast is het op een regenachtige dag ook nog de plek waar je de parapluplaats. In deze blog laten we je een aantal heerlijke accessoires voor in entree zien.

       Kapstokken

Er zijn vele verschillende soorten kapstokken. Van wandkapstokken en kapstokhaakjes tot aan staande kapstokken. Op Houss.nl alle soorten kapstokken bestellen, waarnaar je opzoek bent. Zo kun je prachtige klassieke- en moderne staande kapstokken bestellen, maar ook landelijke, stoere en moderne wandkapstokken.

Voor een overzicht van alle kapstokken kun je hier kijken.

       Parapluhouders

Een parapluhouder is een accessoire die pas nodig hebt, als het regent. Geen rondslingerende paraplu’s. Gewoon die paraplu in houder plaatsen in de entree. Nooit meer zoeken om een paraplu en ook nog eens een heerlijke opgeruimde entree. Op Houss.nl kun je verschillende parapluhouders bestellen. Van paraplubakken tot aan een klassieke parapluhouder in een staande kapstok.

Bekijk hier al onze paraplumanden

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »