Handige houten krukjes

Door:houss.nl
Handige houten krukjes
Heb jij geen houten krukje in je huis? Dan weet je niet wat je mist. Houten krukjes passen vrijwel bij iedere interieurstijl. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. De krukjes zijn op meerdere manieren te gebruiken. Hout zorgt voor wat extra ''leven'' en warmte in je interieur, daarom is een houten krukje onmisbaar in je interieur. 

Nachtkastje  

Wanneer je een andere touch aan je slaapkamer wilt geven is het houten krukje perfect geschikt om als nachtkastje te gebruiken. Je hebt precies genoeg ruimte om een leuke tafelklok op te plaatsen, een glas water of andere dingen die jij graag naast je bed hebt staan. Een nachtlampje zou er ook op kunnen staan, maar dan wordt het krukje al snel heel vol. Een van de oplossingen hier voor zou een wandlampje kunnen zijn. 

Bijzettafeltje

Een houten krukje kan ook dienen als een bijzettafeltje. Wanneer het mooi weer is en je lekker buiten onderuit gezakt ligt is het ideaal om dit krukje buiten te zetten zodat je een verfrissend glas drinken kwijt kunt. Ook is het houten krukje leuk om in een hoekje te plaatsen met een mooie plant er op. Het houten krukje kan ook ideaal zijn om je voeten op te leggen als je eens heerlijk ontspannen met de voetjes omhoog wilt zitten. Wanneer je woonkamer wat kleiner is zou je een iets groter houten krukje ook prima kunnen gebruiken als salontafeltje. Op deze manier heb je toch iets waar je je drinken kwijt kunt zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. 

Om op te zitten  

Uiteraard is het krukje ook een prachtig item om als zitting te gebruiken. Omdat een krukje weinig ruimte in beslag neemt is het ideaal wanneer er eens extra visite over de vloer komt. Op deze manier creëer je gemakkelijk extra zitruimte. 

Onze favoriete houten krukjes: 


Houten multicolour krukje
€ 79,95

Wit/naturel houten krukje 
€ 99,95

Groene kruk NO. 1 
€ 64,95

Witte kruk 
€ 84,95

Houten offwhite krukje 
€ 59,95

Houten offwhite krukje 
€ 34,95

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »