Inspiratie voor de vensterbank

Door:Houss.nl
Inspiratie voor de vensterbank

De vensterbank. Als je uit het raam naar buiten kijkt of juist van buiten naar binnen wilt kijken, dan valt de vensterbank als eerste op. Ondanks dat ze vaak worden vergeten, verdienen vensterbanken ook aandacht! Je kunt ze op veel verschillende manieren decoreren of functioneel gebruiken. Door deze blog te lezen, kun je je laten inspireren door de vele mogelijkheden van vensterbank decoratie en gebruik.

 

 

Loungehoek 

Beschik jij over brede vensterbanken? Dan ben jij echt een geluksvogel! Want hoe leuk is het om de vensterbanken in jouw huis als lounge- of zithoek te gebruiken?! Leg als basis een loungekussen of zitkussen in de vensterbank en vul het verder met mooie sierkussens, grote kussens om tegen aan te leunen en een zacht plaid om lekker onder te kruipen. Zet er een bijzettafeltje bij met een lampje erop, om licht te creëren als het buiten donker is.

 

 

Bloemen & woonaccessoires

Dit is een beetje de standaard styling van een vensterbank, maar dat betekent niet dat het niet mooi is! Ga op zoek naar vazen die het niet waard zijn om achter een deurtje te staan, kijk of je nog een paar leuke kaarsenhouders in de kast hebt staan en koop nog wat andere decoratie items. Zo kun jij al je vensterbanken met gemak een make-over geven! Door je vensterbank op deze manier te stylen zit je altijd safe. Zelfs in kleine ruimtes kun je dit toepassen! 

 

 

Keuken

De vensterbank in de keuken kun je erg leuk decoreren met groentes en fruit. Deze decoratie veranderd regelmatig omdat het niet houdbaar is, dus je hebt altijd iets nieuws in de vensterbank! Leg groentes en fruitstukken op een schaal of in een keukenorganizer voor een mooi geheel. Zet in de keukenorganizer nog wat kruidenpotjes en je vensterbank is helemaal gestyled! Je kunt ook een aantal snijplanken rechtop bij elkaar zetten voor een speels effect. En in plaats van standaard kruidenpotjes zijn oude blikken of bussen ook een leuk alternatief voor de kruiden. 

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »