Internationale Vrouwendag

Door:Houss.nl
Internationale Vrouwendag

Ieder jaar vieren wij op 8 maart samen met de rest van de wereld, Internationale Vrouwendag. Het is de actiedag van de vrouwenbeweging! Deze dag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten op het gebied van arbeid en kiesrecht. We herdenken de staking van vrouwen in de kleding- en textielindustrie in 1908. Deze staking was het begin van vrouwenemancipatie en de strijd tegen vrouwendiscriminatie. Internationale Vrouwendag heeft als doel thema's zoals zorg en arbeid, discriminatie en economische zelfstandigheid onder de aandacht te brengen.

 

 

Diner voor twee

Tijdens de Dag van de Vrouw, maar ook op andere dagen, mag jij jezelf even helemaal in de watten leggen. Er zijn tal van dingen waar wij vrouwen van kunnen genieten, bijvoorbeeld een diner voor twee. En dan dit keer niet met je partner, maar met een vriendin. Kook samen met je vriendin een lekker gerecht en dek de tafel met een mooi servies van Riverdale.

Het is toch heerlijk om weer eens over koetjes en kalfjes te praten, te discussiëren over welke outfit je nou echt moet gaan halen bij die ene toffe winkel in de stad en naast minder serieuze zaken ook over serieuze zaken te praten. Gewoon een lekker ontspannen vrouwenavondje waarbij je niet hoeft na te denken, maar lekker kunt genieten. Zoiets verdien je gewoon! 

 

 


Wellness aan huis

Als je echt tot rust wilt komen moet je jezelf even helemaal afzonderen van alles en iedereen. Tover je badkamer om tot een wellness paradijs met de fijne badproducten van Zusss. Ga in bad liggen en geef je over aan de rust. Neem een boek of tijdschrift mee en je kunt genieten van een heerlijke badsessie en dat aan huis! Vergeet niet een huisgenootje te vragen of hij of zij na een half uurtje een kopje thee met een bonbonnetje langs komt brengen!

 

 

 

Garderobe uitbreiding

Als je jezelf dan eens mag verwennen dan kun je online shoppen voor jezelf niet aan je neus voorbij laten gaan! Die gi-gan-tische garderobe waar de meeste vrouwen over beschikken is nooit gigantisch genoeg! Van hippe truitjes voor boven een spijkerbroek, jurkjes voor in de zomer of een tasje voor een avondje uit kun je nooit genoeg hebben. Dus je hoeft geen betere reden te verzinnen om jezelf te overtuigen!

 

Kijk snel op Houss.nl om nog meer toffe kledingstukken, tassen of andere lifestyle producten te bestellen! 

 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »