Keramiek = chique!

Door:Houss.nl
Keramiek = chique!

Naast trendy materialen als hout, metaal, riet en wol zijn er nog heel veel meer materialen om je huis mee te decoreren. Zo is keramiek bijvoorbeeld ontzettend hip, maar is dit vaak niet de eerste materiaalkeuze om je huis mee te stijlen. In deze blog lees je waarom je juíst keramiek in je interieur moet gaan gebruiken!

 

 

Keramos

Keramiek is een verzamelwoord welke voor alle producten die van gebakken klei zijn gemaakt wordt gebruikt. De benaming komt van het Griekse woord 'keramos' wat voor pottenbakkersklei staat. 

 

We kunnen keramiek onder verdelen in de kleisoorten aardewerk, porselein en steengoed. Keramiek is een hard materiaal, welke ook erg breekbaar is. Wanneer er een scheur in komt, dan is het in veel gevallen gelijk kapot. Ook is keramiek een hittebestendig materiaal, dit is voordeel voor serviezen die gemaakt zijn van keramiek. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk even iets opwarmen in de magnetron!

 

 

Keramiek = chique!

Producten gemaakt van keramiek kunnen vrijwel met iedere interieurstijl gecombineerd worden. Met producten van keramiek haal je een luxe uitstraling in huis en ook het brocante karakter komt terug in jouw interieur. Niet alleen serviezen zijn vaak gemaakt van keramiek, maar ook kaarsen, broodplanken, vazen en lampenvoeten

 

Met al deze woonaccessoires gemaakt van keramiek kun je jouw interieur omtoveren tot een chique, karakteristieke leefomgeving! 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »