Klein, maar fijn!

Door:Houss.nl
Klein, maar fijn!

Bijzettafeltjes, krukjes en poefs, daarvan kun je er nooit genoeg hebben. Deze meubels kunnen door het hele huis gebruikt worden en wanneer je over te weinig zitplaatsen beschikt, creëer je met een bijzettafeltje of poef eenvoudig extra zitplaatsen. Kleine meubels hebben altijd een nieuwsgierige uitstraling, net als lieve kleine accessoires. Je kunt er heel je huis mee vullen!

 

 

Bijzettafeltje hier, poefje of krukje daar ..

Een of meerdere bijzettafeltjes moet je echt in huis hebben! Je kunt er een lege hoek mee opvullen, een gedeelte van de ruimte meer sfeer geven of meerdere bijzettafeltjes met elkaar combineren als alternatief voor een salontafel. Als je meerdere bijzettafels als salontafel wilt gebruiken, dan is het leuk om te variëren in hoogte. Op deze manier creëer je een speels geheel. Naast een bijzettafel kan een krukje ook prima dienen als bijzettafel of in combinatie met meerdere krukjes als salontafel. 

 

Ook is het tegenwoordig erg hip om grote groene planten in huis te hebben. Zet een plant in de spotlights door hem op een krukje neer te zetten. Of zet meerdere planten, verschillend van formaat, bij elkaar op een ietwat grotere bijzettafel. Zo haal je buiten naar binnen! 

 

Nu je weet dat een bijzettafel en een krukje echt niet mogen ontbreken in jouw interieur, willen we je ook nog graag even vertellen dat een poef ook ontzettend handig is! Ze zijn er in allemaal verschillende soorten en maten en ze zijn net als bijzettafeltjes en krukjes multifunctioneel! Gebruik een poefje bijvoorbeeld als voetenbankje, als extra stoel, als bijzettafeltje, voor de kinderen of gewoon ter decoratie.

 

 


Accessoires

De items van Zusss zijn altijd lief, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs. Zo is het klembord 'niet vergeten' erg leuk om in huis te zetten als decoratie en met het notitieblokje erop is het klembord ook nog eens functioneel! Het klembord heeft een A5 formaat, dus daar heb je waarschijnlijk nog wel een plekje voor vrij! Koop al deze leuke meubels en accessoires met jouw geld wat je opgeborgen hebt in het lieve beursje van de nieuwe collectie van Zusss. Het beursje is maar klein, maar biedt voldoende ruimte voor jou pasjes, briefgeld en kleingeld. Je stopt hem gemakkelijk even in je tas en met dit beursje wordt betalen zelfs nog een feestje! En zoals we altijd zeggen: 'zoals het klokje thuis tikt, tikt het klokje nergens'. Zet het leuke tafelklokje van BePureHome in de vensterbank, op een krukje of tafeltje en jij zult nooit meer te laat op een afspraak verschijnen! 

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »