Landelijk met een zomers tintje

Door:houss.nl
Landelijk met een zomers tintje
Een landelijk interieur in je huis brengt een warm en knus gevoel met zich mee. De basis van een landelijk interieur zijn vaak donkere kleuren. Langzamerhand vind de verandering plaats dat je ook een landelijk interieur kunt creëren met lichte en vrolijke kleuren. 
Vooral natuurlijke materialen, zoals oud hout en linnen worden steeds meer gecombineerd met wit en lichte pasteltinten, zoals zachtroze, lichtblauw en mintgroen. Hierdoor krijgt je interieur een frisse, vrolijke landelijke uitstraling. 

Warme kleuren

Warme kleuren en natuurlijke materialen blijven de basis van je landelijke interieur. Diverse grijs tinten blijven de klassiekers in je huis en zijn prachtig te combineren met een frisse look. Wat de afgelopen tijd steeds vaker is te zien is dat er steeds meer ruimte komt voor lichtere en kleurrijkere tinten, zoals lichtblauw, zachtroze en mintgroen. Door deze kleuren te combineren met een witte, lichte ondergrond en diverse natuurlijke materialen, creëer je een zomerse en luchtige sfeer. 

Natuurlijke materialen

De basis die bij een landelijk interieur onmisbaar is zijn de natuurlijke materialen. Stoere oude houten tafels waarbij gebruik zichtbaar is. Dit zorgt voor een warme sfeer en geeft al snel een huiselijk gevoel. In een landelijk interieur mogen de rieten accessoires uiteraard ook niet missen. Deze zijn goed te combineren met praktisch alle kleuren. Ook kun je kiezen voor wit riet, dit zorgt overigens weer voor de frisse look in je huis. Ook aardewerk is een van die onmisbare materialen in je huis die zorgen voor de landelijke warme uitstraling in je huis. Aardewerk in je huis kunnen potten in je vensterbank zijn, maar het kan ook een tafellamp zijn die in je huiskamer staat. Je kunt deze weer je eigen stijl geven door een kapje in je eigen kleur en smaak er op toe te voegen. 

Onze landelijke favorieten: Olijfgroene kan
€24,95 

Aardewerk lampenvoet
€ 99,95

Witte rieten broodmand 
€39,95 

Kamerscherm wit 
€359,95 

Witte rieten mand 
€189,95 

Houten tafeltje 
€59,95 


Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »