Maak je leven leuker met een zitzak

  • Geplaatst op
  • Door Houss.nl
  • 0
Maak je leven leuker met een zitzak

De zomer is dan wel voorbij, maar een zitzak is ook tijdens de herfst- en winterperiode een musthave! Tijdens de koudere dagen met regen, wind en misschien wel sneeuw zijn we altijd toe aan ontspanning. Lekker binnen zitten onder een dekentje op de bank of vanaf nu op een zitzak. Met een zitzak kun je genieten van je welverdiende rust. En laten wij nou net een prachtige zitzak in het assortiment hebben gekregen, dus je kunt gelijk je slag slaan!

 

Bij het woord zitzak denkt menig mens waarschijnlijk aan de jaren zestig en dat is helemaal niet zo gek. De zitzak zag aan het eind van de jaren zestig het licht en werd in de jaren zeventig razend populair. In 1968 kregen Milaanse ontwerpers de opdracht om een kunstzinnige stoel te ontwerpen. Het resultaat was de zogenaamde 'Sacco'. De Sacco was stijlvol, praktisch en het belangrijkste: anders dan andere stoelen. Die laatste eigenschap konden tieners en twintigers wel waarderen in deze tijd. Het product bleef zich verbeteren en begin jaren zeventig werd de zitzak wereldwijd bekend. Massaproductie zorgde ervoor dat in iedere stad wel een kekke zitzak verkrijgbaar was. En tot op heden is de zitzak nog steeds erg populair.

 

Een zitzak is niet alleen heel erg comfortabel, maar ook nog eens ontzettend hip en trendy. Door een variatie van mogelijkheden in kleur, materiaal en vorm kun je een zitzak naar eigen wens uitzoeken. Met een zitzak kun je een kleurcontrast aan je interieur toevoegen, omdat zitzakken in veel vrolijke kleuren verkrijgbaar zijn. Een zitzak in je living is op zichzelf al vrij uniek en als je er dan ook nog eens een gekleurde uitkiest, dan is het helemaal een blikvanger in je interieur! Zitzakken met een neutrale kleur zijn ook super tof! Je kunt zo precies een zitzak uitzoeken die bij jouw stijl past en die gemakkelijk matcht met de andere meubels en accessoires in jouw interieur. Als je kiest voor een zitzak met een neutrale kleur, zit je vaak een stukje veiliger. Je raakt er namelijk minder snel op uitgekeken en ze zijn vaak tijdloos, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Met een zitzak kun je heerlijk relaxen en je ietwat saaie interieur een beetje opfleuren. Je creëert met een zitzak niet alleen een comfortabele plek voor jezelf, ook voor je kinderen en huisdieren.

 

Vind je een zitzak toch net een beetje te rommelig voor in de woonkamer dan zijn er nog genoeg andere ruimtes waar je de zitzak neer kunt zetten! Wij weten namelijk zeker dat kinderen dol zijn op deze speciale stoelen, dus de slaapkamer is een eventuele optie. Nog leuker is de speelkamer. Zo kunnen de kids samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen en ondertussen lekker chillen in de zitzak. Ook perfect voor de echte gamers! Ze kunnen de zitzak gemakkelijk optillen en voor de tv neerzetten. Game controller aan, wat lekkers te eten en de game marathon kan beginnen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden