Maak van je toilet een sfeervol plekje!

Door:Houss.nl
Maak van je toilet een sfeervol plekje!
Je toilet is vaak het kleinste kamertje in je woning maar toch wordt er hier veel tijd doorgebracht. Doordat het vaak zo klein is, is het vaak moeilijk om te decoreren en het er gezellig te maken. In deze blog proberen we jou te helpen je toilet op te leuken met een aantal accessoires! 

Standaard accessoires  

De standaard accessoires in het toilet, je kent ze wel. Een toilet borstel, een toiletrolhouder en een klein prullenbakje. De accessoires zijn vaak in neutrale kleuren die je toilet nou niet bepaald opvrolijken. Je toilet mag best voorzien zijn van een leuk kleurtje! Decoreer je toilet met accessoires in een gouden of koperen kleur of met accessoires van riet! Een mooie hanglamp aan het plafond mag natuurlijk ook niet ontbreken voor dat extra stukje sfeer. Op deze manier maak je het toilet een stuk aangenamer en helemaal naar je eigen smaak! 

Een extra toevoeging  

Wanneer je toilet beschikt over een fontein mag een spiegel natuurlijk niet ontbreken. Een spiegel met een rieten lijst, een houten lijst of een metalen lijst, afhankelijk van je smaak. Een van de meest voorkomende bezigheden tijdens het bezoek aan het toilet is het lezen van een boek of tijdschrift. Dus wanneer je toilet groot genoeg is kun je er wellicht een leuke tijdschriftenhouder in plaatsen met wat leuke tijdschriften er in. Wanneer je een plankje in je toilet hebt is het erg leuk om dit te decoreren met bijvoorbeeld een setje theelichthouders. 

Onze favorieten:


Spiegel riet
€ 29,95

Tijdschriftenrek News zwart
€ 19,95

Waxinelichthouders set van 2
€ 29,95

Toiletborstelhouder goud
€ 79,95

Witte metalen toiletrolhouder
€19,95 

Prullenbak koper
€ 79,95

 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »