Opgeruimd staat netjes!

Door:Houss.nl
Opgeruimd staat netjes!
Wellicht ben je heerlijk aan het genieten van een extra lang weekend en weten de zonnestralen je helemaal op te vrolijken! Het is eindelijk mooi weer en alle bloemen en planten in je tuin gaan weer prachtig groeien en bloeien. Echter in zo'n weekend als deze lijkt het vaak alsof er een ontploffing in je huis is geweest! Tijd om hier iets aan te veranderen en drastisch op te gaan ruimen! 

Zomerzon

Door het zonnetje zien we het stof ineens overal lagen dik liggen, wat ons anders nooit op zou vallen is nu een doorn in het oog. 'S ochtends nog iets wat fris en naar mate de middag is het niet meer uit te houden in je donkere kleding en wordt het tijd om je om te gaan kleden. Vele vrouwen zullen het probleem direct herkennen en dat is de kledingcrisis. Niks ernstigs maar gewoon niet wetende wat je aan zult gaan doen en hierdoor een slagveld van je kledingkamer maakt omdat je zo ongeveer 5 verschillende setjes aan zult gaan doen voordat je vertrekt. Daarom wordt het misschien tijd om je kast uit te zoeken en je kleding en schoenen netjes geordend te houden.  

Opbergen

Het opbergen van je spulletjes kan natuurlijk op vele verschillende manieren. De ene verstaat onder opbergen het weggooien van de spullen die je niet gebruikt, de ander gooit het in een hoekje boven op de zolder en de ander wil het gewoon netjes opgeruimd hebben om het snel tevoorschijn te kunnen halen. Het opbergen doe je natuurlijk in je eigen stijl. Heb je een landelijk interieur? Dan is het grote aanbod rieten manden zeker iets om even tussen te kijken! Maar ook een parapluhouder en een schoenenrek zijn accessoires waar je spulletjes in op kunt bergen! 

Onze favorieten:  


Opbergmand Adriel - €189,95
Lene Bjerre  

IJzeren parapluhouder - €39,95
Houss Living  

Rieten schoenenrek - €139,95
Houss Living  

Opbergbak bruin Laga - €99,95
Houss Living  

Rieten mand New Orleans - €139,95
Houss Living  

Rieten mand zwart/naturel - €39,95
Bloomingville  
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »