Opgeruimd staat netjes

Door:houss.nl
Opgeruimd staat netjes

Wat wil je in het zicht laten staan en wat wil je opbergem? Met een paar mooie manden is er al heel wat rommel uit het zicht. Kranten en tijdschriften, doe ze in een mandje en niemand die ze nog ziet of er last van heeft. Met een stijlvolle opbergbox kom je in elk geval een heel eind richting orde. 

Voor in de hal 

De hal is vaak een plek waar het vaak iets minder georganiseerd is, terwijl dit vaak toch de entree van uw gasten is. Een opbergplek voor al uw schoenen met een bijpassende paraplumand maakt uw entree sfeervol, knus en netjes. 

 

Wasmand

Wilt u de was niet meer door het hele huis hebben slingeren? Dan zou een stijlvolle wasmand wel van pas komen. Een wasmand die gezien mag worden en een mooie accessoire voor uw slaap of was kamer. 

Lectuur  

Lectuur is vaak iets wat op tafel ligt en dit blijft er vervolgens liggen. Het moet niet weg maar een mand is er vaak niet voor. Met een leuke mand hiervoor is het een leuk detail om bij je stoel of bank neer te zetten. 

Onze favorieten :

 

Rieten wasmand dubbelvak

€199,95 


Rieten schoenenrek 
€139,95 

Rieten posthouder
€37,95 

Rieten mand 
€129,95 

3 Rieten manden 
€59,95 

Paraplubak
€49,95  
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »