Patchwork design in je interieur!

Door:Houss.nl
Patchwork design in je interieur!
Wanneer de koude periode aan breekt is het tijd om je huis hier op aan te passen. Een goede reden voor een kleine make-over in je interieur. Wat is er fijner dan een lekker warm vloerkleed onder je voeten... Een vloerkleed met een patchwork design geeft je interieur een warme en unieke uitstraling! Deze vloerkleden zijn overigens ook prima geschikt om ze het gehele jaar door in je interieur te laten liggen. 

 

Patchwork  

Patchwork is een handwerk techniek waarbij verschillende lappen stof aan elkaar worden genaaid. Vaak zijn deze stoffen gemaakt van katoen en beschikken over verschillende kleuren en printjes. Door de verschillende kleuren en printjes in je vloerkleed of sierkussen krijg je een originele uitstraling. In de periode vanaf 1700 tot 1900 werd patchwork veel toegepast in Amerika en Europa omdat het toen economisch slecht ging. Na de Tweede Wereldoorlog is patchwork over gegaan als een hobby. Patchwork mag tegenwoordig zeker gezien worden in je interieur! 

 

Sierkussens en vloerkleden  

Sierkussens en vloerkleden met dit unieke patchwork design zijn bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het patroon in combinatie met de kleuren geven een warme en sfeervolle uitstraling aan je interieur. Afhankelijk van de kleur kan het patroon met vele interieurstijlen gecombineerd worden. Bij de vloerkleden zijn bijpassende sierkussens zodat je het interieur tot één prachtig geheel om kunt toveren! 

 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »