Rollend door het interieur!

  • Geplaatst op
  • Door Houss.nl
  • 0
Rollend door het interieur!

De temperaturen dalen langzamerhand een beetje, de kaarsjes branden alweer en de warme plaids kunnen wel weer uit de kast getrokken worden. Dit is het moment om lekker in huis te rommelen. Wat is er nou fijner om in het interieur te schuiven en weer eens wat dingetjes te veranderen?! Kleed je interieur alvast een beetje knusser en warmer aan, om alvast een beetje aan de koudere maanden te wennen. Zet wat nieuwe sierkussentjes op de bank en voeg een multifunctioneel meubelstuk toe aan je interieur!

 

De trolley is zo'n multifunctioneel meubelstuk. Vroeger werd een trolley gebruikt als wagentje om koffers op te vervoeren in hotels of als kleine reiskoffer. Tegenwoordig zijn er ook trolleys die je in het interieur kunt zetten. Deze trolleys zien er heel anders uit dan een koffertje en worden veel gebruikt als bijzettafel. De trolley voor het interieur is erg populair en voor meerdere doeleinden te gebruiken!

 

Een trolley is een stijlvolle versie van een opbergrek, die je op veel verschillende plekken in het interieur kunt gebruiken. Hij is simpelweg voor iedere ruimte geschikt en je rolt hem gemakkelijk van de ene hoek naar de andere door de wieltjes aan de onderzijde. Plaats de trolley in de keuken en laat hem dienen als opbergrek. Leuk voor je mooiste kopjes, borden en serveerschalen of voor al je kruidenpotjes.

 

In de woonkamer is een trolley ook een echte blikvanger. Je kunt hem in deze ruimte gebruiken als bijzettafeltje voor naast de bank, maar je kunt er ook een lege hoek mee opvullen. Wat een trolley zo leuk maakt is dat je jouw spulletjes niet hoeft weg te stoppen, maar dat je ze tentoon kunt stellen. Zo kan iedereen die bij jou over de vloer komt zien wat voor toffe accessoires jij hebt en haal je een stukje persoonlijkheid in huis. 

 

Een nachtkastje vervangen voor een trolley is ook nog een leuk idee! Je kunt er al je boeken op kwijt, je nachtlampje en wekker passen er gemakkelijk op en die mooie herinneringen die je op foto's af hebt laten drukken kunnen er ook nog wel bij! Ook voor kinderkamers is dit een echte aanrader!

 

Wees bij het decoreren van een trolley wel een beetje selectief. Zet niet letterlijk al je mooie spullen op de trolley, want op deze manier wordt het alleen maar rommelig. Probeer het een beetje rustig te houden en varieer gewoon wat vaker. Zo komen al je spulletjes een keer aan bod om te pronken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden