Stijl je badkamer met accessoires!

Door:houss.nl
Stijl je badkamer met accessoires!
De badkamer is een van de ruimtes in je huis waar je de dag begint en de dag eindigt. Deze ruimte heeft dus een warme en frisse uitstraling nodig zodat je je dag goed kan beginnen! Een badkamer is niet altijd heel groot en moet dus praktisch worden ingericht. De badkamer kan al snel een andere uitstraling krijgen door andere accessoires toe te voegen.

Decoratie ladder

Een decoratie ladder is een handige accessoire waar bijvoorbeeld handdoeken en kleding aan opgehangen kan worden. Omdat de decoratie ladder tegen de wand aan staat neemt de ladder vaak maar weinig ruimte in beslag. Een decoratie ladder is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Een decoratie ladder kan een moderne maar oook een authentieke uitstraling hebben. 

Wasmand 

Een wasmand is een accessoire waar vrijwel iedere badkamer over beschikt. Een wasmand kan soms veel ruimte in nemen en daarom is het handig om in en kleine badkamer te kiezen voor een wasmand die in een hoekje kan staan zodat er weinig ruimte in beslag  genomen wordt. Een rieten wasmand zorgt voor een warm gevoel in je badkamer en is ligt van gewicht. 

Spiegel 

De spiegel is een onmisbaar item in je badkamer. Ook spiegels zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een grote spiegel boven je wastafel, maar ook voor een kleine functionele spiegel. Door een grote spiegel in een ruimte lijkt de ruimte vaak groter dan dat de ruimte daadwerkelijk is.  

Onze favorieten:


Vloerspiegel 
€ 174,95

Wasmand laundry goods
 €199,95

Decoratie ladder wit naturel
€124,95 

Whitewash decoratie ladder
€ 49,95

Spiegel met haak
€ 24,95

Rieten hoekwasmand 
€99,95 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »