Vensterbank inspiratie!

Door:Houss.nl
Vensterbank inspiratie!
Soms dan heb je van die momenten dat je bij je huis aan komt rijden/fietsen/lopen en dat je gewoon helemaal uitgekeken bent op de manier hoe jij je vensterbank ingericht hebt. Een grote ergernis laten we maar zeggen. Je wilt niet teveel inkijk in je huis maar toch moet er wel voldoende daglicht naar binnen kunnen komen. Best moeilijk om dan iets compleet nieuws te verzinnen voor je vensterbank waardoor je weer tijden vooruit kunt. In deze blog geven we je handige tips en super veel inspiratie om ook zelf thuis lekker aan de slag te gaan! 

Verlichting 

Door verlichting in je vensterbank te plaatsen oogt je huis van buitenaf altijd gezellig. Je kunt dit doen door middel van sfeerverlichting zoals lantaarns, maar ook heel simpel door leuke tafellampen. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Afhankelijk van het formaat van je raam kun je een passend formaat uitzoeken. De verlichting heeft natuurlijk ook nog een functioneel doel, want het licht je hele kamer op en zo kun je de overige accessoires die in je vensterbank staan ook gewoon zien staan als het buiten donker is. 


Potten & vazen 

Iets wat absoluut niet in je vensterbank mag ontbreken zijn potten en/of vazen. Door deze accessoires toe te voegen begint je vensterbank al een stuk persoonlijker te worden. Omdat je kiest voor bepaalde kleuren, vormen en materialen kan men van buitenaf al een kleine inschatting maken hoe de rest van je interieur eruit zal zien. Mocht je nou over hele grote ramen beschikken en heb je een hekel aan naar binnen kijkende mensen, maar je wilt ook niet altijd je gordijnen dicht houden? Dan is dit de oplossing: een paar mooie bloempotten gevuld met wat hogere en volle planten! Wanneer je bezig bent met het inrichten van je vensterbank, probeer dan 1 á 2 kleuren aan te houden zodat het niet een al te bonte verzameling wordt. 

 

Vensterbank in je keuken

Mocht je nou juist moeite hebben met de vensterbank in je keuken, dan zijn hier nog een aantal leuke tips. Zo kun je bijvoorbeeld mooie houten snijplanken in je vensterbank neer zetten of een setje mooie voorraadpotten om zo ook de vensterbank bij de keuken te betrekken. Een andere optie is nog om er een kookboekstandaard neer te zetten met hierop je favoriete kookboek! 

 

Vensterbank sfeerbeelden 


Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »