Voorjaar in huis!

Door:Houss.nl
Voorjaar in huis!
Langzaam maar zeker raken we toch een beetje zat van die winter en kunnen we niet wachten tot het voorjaar weer begint! Lekker genieten van de eerste zonnestralen, een goeie schoonmaak door huis en nieuwe vrolijke bloemen en planten je interieur laten decoreren, dat is voor velen het ultieme gevoel van voorjaar! 

Een huis vol bloemen 

De tulpen, hyacinten en de narcissen zien we weer in elke bloemenwinkel verscheinen en hier worden wij ontzettend vrolijk van! De overheerlijke geuren en de bonte kleurtjes zijn de perfecte combinatie om je interieur voor te bereiden op het voorjaar! Toch hebben de meeste bloemen na een weekje zijn beste tijd wel gehad, en dat is precies de reden waarom bloembollen een fantastische optie zijn! Bloembollen staan lang, en je kunt het hele groeiproces volgen. Gecombineerd met een paar mooie potten en vazen is jou interieur binnen no time aan het stralen! 
 

Kunstbloemen

Ben je niet zo vaak thuis of gewoon niet zo'n held in het verzorgen van je bloemen en planten? Dan zijn er altijd nog de kunstbloemen die tegenwoordig een perfecte vervanger voor de echte bloemen kunnen zijn! De kunstbloemen zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en mocht je er even zat van zijn, dan kun je ze gewoon de kast in gooien. Neem bijvoorbeeld een opvallende vaas met hierin slechts een paar decoratietakken, zo heb je al snel een leuke accessoire voor op tafel! Ook de nieuwe Houss Living kunstplanten zijn van een hoogwaardige kwaliteit waardoor de planten er niet uit zien alsof ze van kunststof zijn. 

Voor in je vensterbank

Uiteraard hoort een grote schoonmaak ook bij het voorjaar waarbij de gordijnen in de wasmachine gaan, de ramen worden gewassen en het vensterbank een complete makeover krijgt. Nieuwe lampenkapjes, andere planten in de potten en hier en daar wat nieuwe accessoires om even af te wisselen. Het vensterbank is een visitekaartje van je huis voor de mensen buiten! Toch blijft het vaak een lastige klus om je vensterbanken leuk in te richten, maar met een stel mooie potten en wat verlichting kom je vaak al een heel eind!  

 
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »