• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bloomingville

Merken
€44,95 €24,95
+
€134,95 €69,95
+
€99,95 €45,00
+

Bloomingville

Het Deense designmerk Bloomingvilleis één van de meest populaire woonmerken van het moment. Het merk levert prachtige producten in een stoere en moderne stijl. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Simon en Betina Stampe. Het bedrijf is klein begonnen, maar is inmiddels één van de meest toonaangevende woonmerken in Europa.

Bloomingville webshop

In onze Bloomingville online shop kun je veel artikelen van het merk shoppen. Zowel voor binnen als buiten is er een ruim en fraai assortiment te verkrijgen. Er zijn veel verschillende productsoorten te vinden, zoals bijzettafelsverlichting, wandkasten, opbergmanden en het immens populaire servies.

Bloomingville lampen

Het merk heeft een grote collectie lampen. Een Bloomingville lamp is altijd bijzonder, is het niet vanwege het design, dan wel vanwege het gebruikte materiaal. Zowel hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen zijn er in veel verschillende soorten te verkrijgen. Wil je bijvoorbeeld verschillende soorten lampen in dezelfde stijl bestellen, dan kun je ervoor kiezen om lampen uit dezelfde collectie te bestellen.

Bloomingville servies

Elk jaar worden er weer nieuwe collecties servies toegevoegd aan het grote assortiment. Elke collectie krijgt een naam, zoals de bekende servies collecties Carla, Olivia en Simone. Deze collecties bestaan onder andere uit pannen, mokken, theepotten en voorraadpotten. De meest bijzondere tafeldecoratie kun je bij dit prachtige Deense merk shoppen.