• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Broste Copenhagen

Merken
€44,95 €17,50
+

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen is één van de grootste interieurmerken van Scandinavië en ontstond in het jaar 1955. De collectie is gecreëerd door inspiratie vanuit de hele wereld. De designteams proberen elk jaar weer de balans te vinden tussen Scandinavisch design en de trend van het moment. Het merk lanceert twee keer per jaar een nieuwe collectie en wij houden deze nieuwe collecties nadrukkelijk in de gaten. In de webshop van Houss.nl vind je hierdoor altijd de nieuwste artikelen van het Deense merk. Ben je gecharmeerd van het Deense interieurmerk? En ben je benieuwd wat voor prachtige woonartikelen dit merk biedt? Op Houss.nl vindt je een met zorg geselecteerde collectie woonartikelen van dit prachtige Deense merk. De keuze is enorm, waardoor je eenvoudig trendy woonartikelen uit kunt zoeken, geschikt voor jou interieur.

Deens design & Kwalitieit van Broste

De collectie van Broste staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De prachtige accessoires worden op Houss.nl aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. In de webshop bieden wij veel woonaccessoires van van het merk aan, maar de hangstoelen zijn toch de echte blikvangers van het assortiment. De hangstoelen van Broste Copenhagen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hebben een prachtig design.

Broste Copenhagen online shop

Broste biedt een immens assortiment, waardoor het lastig is om soms de juiste woonaccessoires te vinden. Op Houss.nl hebben wij alvast een toppers van de collectie uitgezocht, waardoor jij je favoriete artikelen kunt uitzoeken tussen de al geselecteerde toppers. Naast hangstoelen bieden wij ook andere woonartikelen van Broste aan. Zoals onder andere trendy sierkussens en hanglampen, maar denk ook eens aan een decoratie ladder. De trend van het moment! Kijk rustig rondt in ons grote aanbod en vindt jou favoriete woonartikelen op Houss.nl.