• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Clayre & Eef

Merken
€299,95 €199,95
+
€49,95 €24,95
+
€149,95 €119,95
+
€114,95 €99,95
+

Clayre & Eef

Clayre & Eef is een Nederlands woonmerk, wat opgericht is door twee broers en haar hoofdvestiging in Venlo heeft. Clayre en Eef is een merk wat prachtige landelijke- en brocante woonaccessoires ontwikkelt. Je kunt voor nagenoeg elke kamer in huis de juiste accessoires shoppen. De producten van het merk zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. In de woonwinkel online van Houss.nl kun je een ruim aanbod Clayre & Eef accessoires vinden.

Clayre & Eef klokken

In onze webshop kun je een ruim assortiment klokken van Clayre en Eef shoppen. Het merk heeft prachtige metalen- en houten wandklokken in de landelijke stijl. Variërend in formaat, kleur en materiaal. Ook kun je prachtige brocante- en klassieke tafelklokken van het merk shoppen. Voor elke sfeervolle ruimte kun je een geschikte klok kopen.

Clayre en Eef assortiment

Met meer dan 10.000 producten in haar collectie, mogen we Clayre & Eef gerust een van de grootste woonmerken van Nederland noemen. Twee keer per jaar presenteert het bedrijf haar voorjaar- en najaarscollectie. Het assortiment is bijzonder groot en varieert van spiegels en tafelklokken tot aan hanglampen en lampenvoeten. Alle woonaccessoires van Clayre & Eef hebben een landelijke- of brocante look. Waardoor je als liefhebber van deze stijlen, jou hart helemaal kunt ophalen. In onze webshop hebben wij de mooiste en beste producten van Claire & Eef samengesteld. Over het algemeen worden alle artikelen uit voorraad geleverd, waardoor je snel jou favoriete accessoires in huis hebt. Neem snel een kijkje in de prachtige collectie.