• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

House Doctor

Merken
€39,95 €24,95
+
€14,95 €7,95
+
€29,95 €19,95
+
€119,95 €49,95
+

House Doctor online

House Doctor is een bijzonder Deens woonmerk. De naam van het bedrijf geeft het al aan. Het bedrijf zorgt voor oplossingen voor jou interieur ‘problemen’. Het assortiment van het merk is enorm. Zo zijn er design woonaccessoires, design lampen en veel items voor koken & tafelen te verkrijgen. Daarnaast kun je bijzondere meubels in de collectie vinden. House Doctor is een echt familiebedrijf en is sinds 1999 uitgegroeid tot een echte wereldspeler op het gebied van wonen.

Woonaccessoires

In onze House Doctor webshop kun je een heerlijke collectie design woonaccessoires shoppen. Van klokken, tijdschriftenrekken, prachtige opbergmanden en stoere spiegels. Alle soorten accessoires kun je vinden. Erg populair zijn de vloerkleden van het merk.

House Doctor vloerkleed

De vloerkleden van het merk zijn immens populair. De vloerkleden hebben heerlijke hippe prints en zijn zeer kleurrijk. De vloerkleden zijn van de beste kwaliteit en hierdoor haal je een heerlijk vloerkleed in huis, die ook nog eens lang meegaat.

House Doctor lampen

Verlichting kun je absoluut één van de paradepaardjes van het merk noemen. Het merk produceert elk seizoen weer stoere, industriële en eigentijdse lampen. Van hanglampen, vloerlampen tot aan wandlampen en tafellampen. Je kunt de mooiste design verlichting in de House Doctor online shop van Houss.nl bestellen.