• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nicolas Vahé

Geen producten gevonden...

Nicolas Vahé

Het merk Nicolas Vahé is het resultaat van een man met een levenslange passie voor lekker eten. Jarenlange ervaring heeft Nicolas Vahé als chef-kok, chocolatier en patissier. Deze man is uiteindelijk doorgegroeid tot een succesvol ondernemer. Het Scandinavische merk Nicolas Vahé is opgericht in 2005. Nicolas Vahé is een merk wat bekend staat om zijn liefde voor eten en hoogwaardige kwaliteiten.

Recepten

Nicolas Vahé staat met name bekend om zijn overheerlijke recepten die zijn geïnspireerd op de Franse keuken maar dan met verrassende ingrediënten met een Scandinavische invloed. De recepten worden gemaakt van de beste producten met een top kwaliteit. De producten komen veelal uit zijn eigen productenlijn. Het concept van Nicolas Vahé is om de meest lekkere recepten op een eenvoudige manier te bereiden.

Keukenaccessoires

De keukenaccessoires van Nicolas Vahé hebben een stoere uitstraling en zijn geschikt voor vrijwel alle interieurstijlen. De accessoires variëren van ijzeren pannen tot keukenweegschalen en van bestek tot serveerplanken. Ook de keukenaccessoires zijn gemaakt van de beste materialen. Functionaliteit staat bij het merk Nicolas Vahé hoog in het vaandel, de producten zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een unieke uitstraling. Het bestek is bijvoorbeeld gemaakt van roestvrij staal en is hierdoor geschikt om in de vaatwasser schoongemaakt te worden. De keukenaccessoires helpen jou bij het maken van de lekkerste gerechten en het creëren van een sfeervolle keuken in je eigen smaak. De keukenaccessoires hebben een tijdloze uitstraling met hier en daar een Scandinavische wending.