• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nordal

Merken
€139,95 €45,00
+

Nordal is een echt familiebedrijf uit Denemarken. Het design merk levert prachtige woonproducten zoals spiegels, tafelklokken, lantaarns en hanglampen. De sleutelwoorden in de collectie van Nordal zijn opwindend en functioneel design voor thuis.  De accessoires van Nordal worden gemaakt door haar eigen ontwerpers en zijn ook nog eens betaalbaar. Het merk begon ooit met het inkopen van meubels uit India, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een echt design merk met een grote collectie aan woonaccessoires, lampen en tafel- en keukenaccessoires.

Nordal woonaccessoires

De collectie woonaccessoires van het merk kunnen we omschrijven als fraai en zeer ruim. Het bedrijf heeft erg veel verschillende soorten accessoires in haar collectie. Van fraaie spiegels en kleurrijke fotolijsten tot aan sfeervolle lantaarns en klassieke tafelklokken. De woonaccessoires hebben unieke kleurtinten en passen perfect in een brocante, landelijke en Scandinavische woonstijl.

Nordal lampen

Het absolute paradepaardje in de collectie van het merk zijn de lampen. Industriële hanglampen en tafellampen en bureaulampen met een prachtige stoere look. De verlichting van Nordal is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, materialen en soorten.

Koken & Tafelen

Nordal heeft niet alleen een ruime collectie woonaccessoires, maar ook erg veel accessoires voor op tafel en in de keuken. Het servies van het merk is aanrader, maar ook de tafelaccessoires zoals etagères, broodplanken en dienbladen zijn perfect voor in elke huis. Hou je landelijk, brocant, stoer en/of Scandinavisch dan is Nordal het perfect merk voor jou.