• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

pt, (Present Time)

Geen producten gevonden...

Pt, is een merk waar je nagenoeg alles voor in huis kunt krijgen. Van design woonaccessoires tot aan accessoires voor op tafel en servies. Het merk staat bekend om haar kleurrijke producten en hoge kwaliteitsproducten. Op Houss.nl hebben wij de leukste artikelen van het merk samengesteld, zodat jij niet alles nog hoeft uit te zoeken. Ideaal toch?

Present Time

Pt, is een label van Present Time en heeft een zeer uiteenlopend assortiment woonaccessoires. Van klokken en kandelaars tot aan tijdschriftenrekken en sierkussens. De woonaccessoires van pt, passen perfect in een modern en eigentijds interieur. De kleurrijke items maken jou woonruimte een stuk aangenamer.

Tafelaccessoires

De tafelaccessoires van Present Time kun je gerust één van de paradepaardjes van het merk noemen. Pt, heeft een zeer fraaie serviescollectie met zowel mokken, koffie- en theepotten en nog veel meer items. Ook kun je prachtige tafelaccessoires zoals broodplanken, tafelkleden en schalen shoppen. Zoals wel duidelijk is, heeft het Present Time een enorm assortiment. Je kunt de beste artikelen in onze Present Time shop bestellen. Kijk rustig rond en laat je inspireren door de prachtige artikelen.