• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PTMD Collection

Merken
€79,95 €49,95
+

PTMD

Het merk PTMD Collection is één van de meest toonaangevende woonmerken in Europa. Met dit merk kun je jou complete interieur shoppen. De producten van PTMD hebben een compleet eigen stijl. De stijl van het merk kun je gerust elegant, stoer en chique noemen. Het merk begon ooit als Pot en Mand en is inmiddels grootaanbieder van alle soorten woondecoratie. Hou je van een bepaalde PTMD stijl, dan kun je in deze stijl alle soorten woonaccessoires, lampen en meubels bij elkaar shoppen.

PTMD lampen

De lampen van het merk hebben een prachtige stoere en industriële uitstraling. Van robuuste en stoere hanglampen tot aan echte industriële tafellampen. De industriële lampen hebben een stoere uitstraling door het robuuste design en de prachtige donkere kleuren zoals onder andere zilver en zwart.

PTMD wandpaneel

Erg populair zijn de wandpanelen van PTMD Collection.  Je kunt in onze PTMD Collection online shop veel verschillende wandpanelen shoppen. Wandpanelen gemaakt van hout, metaal en in vele verschillende formaten, kleuren en soorten.

PTMD potten

Zoals de naam pot en mand al aangeeft, ligt de oorsprong van het merk in de potten en manden. Van dit merk kun je prachtige potten shoppen. Potten in vele verschillende formaten en design. Van robuuste en stoere potten tot aan prachtige glazen vazen. Hou je van een stoer interieur? Dan past dit merk waarschijnlijk perfect in jou ideale plaatje. Kijk eens rustig rond en bestel jou favoriete items van dit prachtige Nederlandse woonlabel.