• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Riverdale

Merken

Het Nederlandse Riverdale is een bijzonder merk. De collectie van Riverdale kun je trendy en tijdloos noemen.  Van prachtige woonaccessoires, prachtige Riverdale lampen tot aan een uitgebreide collectie meubels zoals prachtige bijzettafels, stoelen en kastjes. Bij Riverdale weet men heel goed dat de sfeer in de kleine dingen zit. In de webshop van Houss.nl vind je dan ook een uitgebreide collectie van Riverdale. Van immens populair serviescollectie tot aan woonaccessoires en zelfs dekbedovertrekken.

Riverdale servies is trendy en tijdloos

De serviescollectie van Riverdale kunnen we gerust bijzonder noemen. Van een prachtige tijdloze collectie bestaande uit neutrale kleuren. Tot aan serviezen met unieke kleuren en prints. Erg populair is bijvoorbeeld de Japanse collectie. Waar Riverdale goed aan heeft gedacht is dat men een complete serviescollectie in dezelfde uitbrengt.  Je kunt bijvoorbeeld theepotten, kopjes, borden, schalen en mokken van dezelfde collectie bestellen. Hierdoor heb je een prachtige homogene serviescollectie in huis.

De mooiste tafelaccessoires van Riverdale 

Naast een uitgebreide collectie servies heeft Riverdale ook nog een grote collectie tafelpresentatie. Van prachtige dienbladen en etagères tot aan stolpen en bestek. Erg populair zijn de houten dienbladen en etagères. Een riverdale dienblad herken je heel snel. Deze gemaakt van natuurlijke materialen en neutrale kleuren. Daarnaast zijn ook de etagères erg in trek. Riverdale heeft verschillende etagères gemaakt van hout en metaal. Vooral de houten etagères zijn erg in trek. In onze Riverdale webshop kun je alle etagères van dit prachtige merk bestellen.

Bijzondere en praktische keukenaccessoires

Naast tafeldecoratie kun je ook een groot aantal keukenaccessoires vinden. Neem bijvoorbeeld de prachtige Riverdale voorraadpotten of keukengerei.