• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ladekasten

Merken

Ladekasten

Het voordeel van een ladekast is dat ze niet alleen heel veel ruimte hebben voor al je spullen, maar daarnaast is het ook een mooie plek om je mooiste decoratie op te zetten. Ladekasten zijn tegenwoordig in veel soorten en maten te verkrijgen. Ook de keuze in materiaal is bepalend wat voor soort sfeer en uitstraling de ruimte krijgt waar de kast in word geplaatst. Beschik je over veel ruimte, of ben je juist op zoek naar een ladekast voor een kleine ruimte? Wij hebben voor ieder wat wils.

Kleur en materiaal

Ladekasten zijn voornamelijk van hout gemaakt. Maar ook de ladekasten van MDF of kunststof zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren. Om de kast helemaal in je interieur te laten passen kan je er voor kiezen om een mooie kleur kast neer te zetten. Witte en grijze ladekasten passen over het algemeen in elk interieur. Wil je eens iets anders? De groene ladekast van Houss Living is een echte eyecatcher. Deze kast heeft de look van een apothekerskast en heeft met maarliefst 15 lades heel veel opbergruimte. Daarnaast heeft het merk Woood een aantal prachtige ladenkasten in de collectie.

Een opgeruimde entree

Een ladekast is een echte opbergkast en komt heel goed tot zijn recht in de hal voor het opbergen van alle schoenen en accessoires zoals sjaals en mutsen. Zo heb je bij binnenkomst een rustig en opgeruimde hal en is alles toch alles binnen handbereik! Ook op de slaapkamer of de badkamer is een ladekast een ideaal meubelstuk. Door de ruime lades kan er veel in opgeborgen worden en zorgt het voor ruimtebesparing. Daarnaast is een ladekast perfect te gebruiken als nachtkastje. Door het gebruik van mandjes of bakjes in de lades houd je alle spullen goed georganiseerd.

Ladenkast met een goede afwerking.

De kasten die wij aanbieden staan voor goede kwaliteit en zeer goede afwerking. Het stoere woonmerk Woood heeft prachtige kasten in het assortiment. Van een aantal kasten is het hout geborsteld waardoor nerven en noesten worden geaccentueerd. Het resultaat is een stoere kast met een doorleefde uitstraling. Naast ladekasten hebben wij op Houss.nl ook een ruim assortiment in onder andere wandkasten en boekenkasten.