• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nachtkastjes

Merken

Nachtkastjes

We worden er mee wakker en we gaan er weer mee naar bed. Letterlijk, want van het nachtkastjes wordt zowel ‘s ochtends als ‘s avonds dankbaar gebruik gemaakt. Ondanks dat is het nachtkastje een beetje een vergeten meubelstuk. We vergeten hier wel eens wat aandacht aan te schenken. En dat terwijl er zo veel leuke nachtkastjes te krijgen zijn!

Ruim aanbod

Een nachtkastje die helemaal aansluit bij de stijl van je slaapkamer kan er net even voor zorgen dat het plaatje compleet is. Een trendy nachtkastje kan de sfeer in de slaapkamer dan ook echt een boost geven. Bij Houss.nl hebben we een ruim aanbod in nachtkastjes van verschillende maten, vormen en materiaal.

Kastje of tafeltje

Zo is er de klassieker onder de nachtkastjes. Een tafeltje met daar onder een kastje en/of een lade. Met genoeg plek voor alle benodigde spullen. Je ziet ook dat er tegenwoordig veel gebruikt gemaakt wordt van een leuk bijzettafeltje naast het bed. Je hebt geen gesloten ruimte voor het opbergen van je boek en het verbergen van de snoeren, maar het staat super trendy en stijlvol. Kies je voor een klein nachtkastje, krukje of tafeltje? Zorg dan dat je het rustig houdt en niet te veel spullen neer legt. Door te kiezen voor een wandlampje in plaats van een tafellamp behoud je bovendien meer ruimte op het nachtkastje.

Kies de stijl van je nachtkastje

Op Houss.nl vind je een ruime keuze in nachtkastjes. Populair zijn de kleuren wit en zwart, dit past in elk interieur. Maar durf gerust te mixen en matchen! De kleur en de keuze in materiaal zorgt er voor dat je nachtkastje een echte hoofdrol gaat spelen in de slaapkamer. In onze webshop vind je voornamelijk nachtkastjes van het merk Woood. Dit prachtige Nederlandse merk biedt kwalitatieve nachtkastjes tegen een aantrekkelijke prijs.