• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandkasten

Merken

Zoek je een oplossing voor die kale muur in jou huis? Er zijn vele oplossingen mogelijk, maar een van de meest geschikte oplossingen is een functionele wandkast nemen. Een wandkast is een ideale oplossing om de lege ruimte in te vullen en daarnaast ook een ideale opbergruimte creëren. In onze webshop vind je wandkasten in verschillende soorten en maten en heb je de keuze te kiezen uit een wandkast waarbij je bijvoorbeeld al jou spulletjes achter een deurtje of lade kunt opbergen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een open wandkast te nemen. Ook met een open wandkast kun je veel spulletjes en accessoires opbergen. Een groot voordeel van een open wandkast is dat je ook veel accessoires ten toon kunt stellen om zo jou interieur net even wat extra uitstraling mee te geven.

Wandkasten voor in de woonkamer

Dat een kast functioneel is, is erg belangrijk. Echter speelt ook design steeds meer een rol. Daarom zijn er steeds meer open wandkasten verkrijgbaar. Op Houss.nl proberen we hier goed op in te spelen door een ruim assortiment te bieden. Zo is er voor iedere woonstijl een geschikte collectie wandkasten verkrijgbaar. Bijzondere populair op dit moment zijn de trolley kasten voor in de woonkamer. Deze kasten hebben een industriële uitstraling en bieden meer dan genoeg opbergruimte. Deze industriële wandkasten zijn dan ook echte eyecatchers voor in de woonkamer en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook bijzonder populair zijn de open wandkasten. Deze kasten hebben doorgaans open vakken waar je mooie woonaccessoires of dierbare foto’s kunt neerzetten. Dit geeft het interieur net even een wat speelsere uitstraling en daarnaast kan je visite een blik op jou prachtige stijl werpen. Daarnaast kun je open kasten ook perfect gebruiken als scheidingswand.

Wandkast van een topmerk

Als je opzoek bent naar een mooie design wandkast dan hebben wij er genoeg. Denk aan grote wandkasten van merken zoals HK Living en Woood. Het voordeel van deze merken is dat je altijd top design van uitstekende kwaliteit koopt. Daarnaast vind je deze kasten in alle soorten en kleuren. Populair zijn bijvoorbeeld de zwarte en witte kleur. Wat je ook maar wilt, alle soorten en kleuren zijn verkrijgbaar. Van smalle wandkasten tot aan houten wandkasten, wij bieden een zo breed mogelijk assortiment om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Nog een kleine tip van onze kant: ‘Neem een kijkje naar de wandkasten van BePureHome. Dit merk voert een prachtige industriële stijl en zal zeker een toevoeging aan jou interieur zijn.

Tip: De metalen wandkast Puristic van BePureHome

Deze metalen wandkast is een wandkast met een open design. De wandkast is voorzien van deuren welke een metalen frame hebben met daarin een sierlijke glasplaat. Zo kunt u uw mooiste items of uw serviescollectie aan uw bezoek laten zien, maar staan ze toch achter slot en grendel. De glazen deuren zorgen ervoor dat de ruimte waarin de kast geplaatst wordt haar ruimtelijke uitstraling blijft behouden. Op deze manier lijkt de ruimte groter dan dat hij daadwerkelijk is. Deze wandkast is een absolute aanwinst voor een industriële woonkamer!

Vragen over wandkasten

Mocht u vragen hebben over een wandkasten of bent u opzoek naar een specifieke wandkast? Dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen met onze klantenservice 085-07 11 110 of via de mail. Wij staan u graag te woord en helpen u graag!