• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keuken

Merken

’s avonds gezellig met elkaar eten en de dag bespreken is één van de mooiste momenten van de dag. Voor veel mensen is het heerlijk om gezellig onder het genot van een heerlijke maaltijd de dag door te nemen. Om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden en te kunnen presenteren, is het prettig dat je de beste tafelpresentatie en accessoires tot je beschikking hebt. In onze webshop vind je dan ook veel spullen waarmee je de lekkerste maaltijden kunt bereiden en daarnaast op de mooiste wijze kunt presenteren. In onze shop vind je het mooiste servies, de meest sierlijke dienbladen en etagères en daarnaast de meest praktische keukenaccessoires om de meest verrukkelijke maaltijden de maken.

Tafelpresentatie

Een kopje koffie drinken uit een sierlijke mok of lekkernijen presenteren op een sierlijke etagère zorgt ervoor dat het nog beter smaakt. Daarom vind je in onze shop een uitgebreide collectie tafelpresentatie. Van prachtige serviezen zoals mokken, borden en theepotten tot aan functionele tafelpresentatie zoals placemats, tafelkleden en bestek. Op houss.nl vind je alle soorten tafelpresentatie van de beste merken zoals Riverdale, Bloomingville en House Doctor. Ook het servies van HK Living is een echt paradepaardje in onze ruime collectie.

Accessoires voor in de keuken

Ook voor in de keuken zijn er genoeg leuke accessoires te vinden. Een goede kok heeft een opgeruimde keuken. Het is daarom belangrijk dat je de juiste accessoires in huis hebt, waarmee je een opgeruimde en georganiseerde keuken hebt. Denk bijvoorbeeld aan voorraadpotten en kruidenrekken. In een goed opgeruimde keuken zie je bijvoorbeeld veel glazen voorraadpotten. Hiermee zie je vaak de inhoud, waardoor je snel de juiste kruiden of producten kunt pakken. Daarnaast vind je in de webshop van Houss.nl ook nog veel accessoires die je snel vergeet, maar onmisbaar zijn voor in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan theedoeken, peper & zoutmolens en bordenrekken.

Wijnaccessoires

Het drinken van een goed glas wijn wordt steeds populairder. Niet alleen is een glas wijn per dag erg gezond, ook is het erg lekker bij de maaltijd. Erg prettig is het dan ook als je de wijn uit een goed wijnglas kunt drinken. Daarom hebben wij een assortiment met de leukste wijnglazen samengesteld. Drink je liever uit een groot glas of een kleiner wijnglas. Alle soorten en maten kun je op Houss.nl bestellen. Het op de juiste manier bewaren van wijn is erg belangrijk voor de kwaliteit van de wijn. Er zijn verzamelaars, maar ook fijnproevers die graag de beste kwaliteit wijn willen.