• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meubels

Merken

Meubels

Meubels zijn de bouwstenen van je interieur en zijn dan ook in iedere kamer van het huis nodig. Vaak schaf je meubels dan ook voor een langere periode aan. Zodat je bijvoorbeeld maar één keer in de vijf of tien jaar een grote tafel of kast hoeft te kopen. Op Houss.nl bieden we jou een groot assortiment meubels zoals onder andere stoelen, tafels en kasten. Hierdoor kun je alle meubels die je nodig hebt ineenkeer bestellen in dezelfde shop. Hierdoor heb je vanzelfsprekend een prachtige collectie die je perfect met elkaar kunt combineren. Vanzelfsprekend zijn de meubels in verschillende stijlen verkrijgbaar. Van de altijd populaire landelijke stijl tot aan design en industrieel. Op Houss.nl vind je meubelen in al deze woonstijlen. Wat jou voorkeur ook is, je vind altijd de juiste meubels tegen een goede prijs op Houss.nl.

Meubels toepassen in je interieur

Voor iedere kamer in huis zijn verschillende meubels nodig. Zo heb je voor in de woonkamer bijvoorbeeld een zitbank, tv meubel en bijzettafel nodig. Maar heb je juist in de keuken weer eettafel stoelen en een eetkamertafel nodig. Ook zijn er altijd trends die ervoor zorgen dat bepaalde soorten meubels net even wat meer in trek zijn dan andere. Altijd populair zijn bijvoorbeeld de landelijke meubels. Van prachtige landelijke eetkamerstoelen tot aan een echte robuuste tafel als pronkstuk in keuken. Daarnaast maakt design echt een grote opkomst in woonland. Vooral de starters van deze tijd zijn opzoek naar design meubels. Populair zijn dan vooral ook design stoelen. Het maakt niet uit welke woonstijl jou voorkeur geniet, je zult altijd de juiste stijl meubels in onze webshop kunnen vinden.

De meest populaire meubelen

Voor iedere ruimte in huis zijn er onmisbare meubelen. Populair voor in de woonkamer zijn vooral de zitbank en de bijzettafel. Een bankstel is vanzelfsprekend vooral voor praktisch gebruik. Deze moet lekker zitten en schaf je dan ook aan voor een langere tijd. De bijzettafel is juist weer een decoratief item. Vaak wordt een bijzettafel wel praktisch gebruikt, maar wordt deze vooral aangeschaft om het interieur mee te stijlen. Een veel geziene combinatie is dan ook een bijzettafel naast de bank. Zo kun lekker hangen in de bank en tegelijk jou kopje thee of koffie op de bijzettafel zetten. Handig en decoratief tegelijk. Voor in de keuken zijn vooral de eetkamerstoelen erg belangrijk. Een juiste eetkamerstoel zit lekker en is daarnaast een echte blikvanger in je keuken.  

De mooiste merken in onze online meubelzaak

Op Houss.nl vind je meubels van de mooiste en meest populaire merken. Zo is het Nederlandse merk BePureHome één van onze paradepaardjes. Dit prachtige Nederlandse merk biedt de mooiste krukjes, schommelstoelen, eetkamerstoelen en natuurlijk trolley kasten. Eén van de meest populaire meubel trends van het moment. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook de meubels van Woood in onze webshop. Het merk Woood is met uitstek een meubelmerk. Van prachtige kasten tot aan eetkamerstoelen, nachtkastjes en wandrekken. Ben je opzoek naar meubels van goede kwaliteit tegen een mooie prijs, dan is het merk Woood zeker de moeite waard. Naast deze twee prachtige merken vind je in de online meubelshop van Houss ook het merk By-Boo. Dit merk is gerust bijzonder te noemen. Met allerlei prachtige en unieke designs is By-Boo een echte topper in onze collectie. Van prachtige salontafels, bijzettafels tot aan eetkamerstoelen en barkrukken. By-Boo biedt alle soorten meubels tegen een goede prijs. Naast een ruim assortiment meubels bieden deze woonmerken ook verlichting en accessoires. Hierdoor kun je ongetwijfeld bijpassende lampen of woonaccessoires vinden. Op Houss.nl vind je de complete collecties van deze bekende topmerken. Hierdoor is Houss.nl de plek om inspiratie voor jou interieur op te doen en zo de juiste meubels voor jou aan te schaffen.