• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandpanelen

Merken

Heb je een kale muur in huis en ben je opzoek naar een ideale opvulling hiervoor, dan is een wandpaneel een ideale aanvulling voor jou wanddecoratie. Wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. Op Houss.nl bieden we een ruim assortiment wandpanelen, welke iedere maand wordt aangevuld met allerlei nieuwe exemplaren.

Wandpaneel ophangen

Een wandpaneel wordt zoals de naam het al aangeeft, voornamelijk gebruikt om aan de wand te hangen. De bevestigingshaakjes zorgen ervoor dat je een wandpaneel eenvoudig en stabiel aan de wand kunt hangen. Toch zie je een wandpaneel ook regelmatig in de vensterbank voorbijkomen. Een groot paneel of twee kleinere wandpanelen kunnen voor de ideale raamdecoratie zorgen.

Houten wandpanelen

Een houten wandpaneel is het meest voorkomende model. Houten wandpanelen zijn sfeervol van uitstraling en zijn vaak zeer decoratief afgewerkt. Door de bijzondere vormen en afwerkingen is een houtsnijwerk paneel vaak een echte blikvanger in de woonruimte. Houtsnijwerk panelen worden dan ook veel gebruikt in sfeervolle interieurstijlen. Op Houss.nl vind je een ruim aanbod van deze houtsnijwerk panelen.

Merken wandpaneel

Het meest populaire merk met een groot aanbod wandpanelen is PTMD Collection. Dit van oorsprong Nederlandse merk biedt een groot aanbod decoratieve wandpanelen. Houten wandpanelen, maar ook decoratieve panelen gemaakt van metaal zijn verkrijgbaar van dit prachtige interieurmerk. Mocht je een wandpaneel kopen willen, dan raden wij jou zeker een PTMD wandpaneel aan. Deze wandpanelen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn zeer sfeervol voor in huis. Ben je naar een bepaald wandpaneel opzoek en kun je deze niet vinden in onze webshop. Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen je altijd helpen bij het vinden van jou favoriete wandpaneel. Daarnaast bieden wij ook allerlei andere wanddecoratie zoals een letterbak of een prachtige wandklok.