• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grote wereldkaarten

Merken

Een grote wereldkaart aan de muur is ongekend populair! De wereldkaarten kan je namelijk makkelijk aan de wand plaatsen ter decoratie en doordat er veel verschillende stijlen beschikbaar zijn, is er altijd wel een wereldkaart die bij jouw interieurstijl past. Wanneer je echt uit wil blinken en een groot stuk van de wand aan wil kleden, adviseren we om te kiezen voor een grote wereldkaart. De grote wereldkaarten zijn dankzij hun formaat echte blikvangers en ze bepalen hierdoor de sfeer in een ruimte aanzienlijk!

Vintage wereldkaarten

Bij Houss.nl zal je veel verschillende wereldkaarten aantreffen, er is namelijk veel diversiteit mogelijk in de stijl van een wereldkaart. Zo zijn er vrolijke en kleurige wereldkaarten te krijgen. Ben je meer op zoek naar een wereldkaart met een rustiger en authentieke uitstraling dan is een vintage wereldkaart een goede optie. De vintage wereldkaarten zorgen voor een sfeervolle en oude uitstraling, die erg geschikt is om te aan de wand te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een rustig wandaccessoire. Er zijn diverse grote wereldkaarten verkrijgbaar met een vintage uitstraling, met diverse kleurstellingen en prints. Dankzij deze verschillende wereldkaarten kan je jouw interieur geheel perfectioneren en naar wens af maken!

Kleurige wereldkaarten

Wanneer je op zoek bent naar een wereldkaart die een vrolijke en levendige uitstraling heeft, zal je deze absoluut vinden in onze wereldkaartencollectie. Deze wereldkaarten zijn beschikbaar in diverse prints waardoor je de ideale wereldkaart voor jouw woning kan bestellen. De vrolijke wereldkaarten zijn perfect om kleur en een levendige indruk aan je woning toe te voegen. Wanneer je dus op zoek bent naar een levendige blikvanger voor aan je wand, is een kleurige wereldkaart van Houss.nl de geschikte keuze!

Grote wereldkaarten op canvas

De grote wereldkaarten van Houss.nl worden in diverse uitvoeringen geleverd. De wereldkaarten zijn beschikbaar op een houten frame met een canvas doek, als schoolplaat met houten stokken aan boven- en onderkant en als schoolplaat met houten latten aan boven- en onderkant. De keuze voor het type uitvoering is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. De wereldkaarten die op een houten frame zijn gespannen hebben een iets strakkere uitstraling dan de klassieke schoolplaat uitvoering. De schoolplaten zijn erg geschikt voor wanneer je de sfeer van een klassieke schoolplaat van vroeger wil gebruiken als decoratie aan je wand. De schoolplaten brengen van zichzelf een nostalgisch en authentiek gevoel over, combineer dit met een realistische print en je hebt een wandaccessoire die als geen ander een gezellige en warme sfeer weet te creëren!