• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Opbergmanden

Merken

Een opbergmand is één van de meest voorkomende opbergers. Je ziet ze overal in huis en je kunt ook overal voor gebruiken. Voor het opbergen van speelgoed voor de kinderen tot aan het opbergen van boeken, tijdschriften en zelfs woondekens en sierkussens. Je kunt nagenoeg alles opbergen met een opbergmand. Op Houss.nl vind je opbergmanden die praktisch zijn in gebruik, maar ook een perfect decoratie item is.

Vele soorten opbergmanden

Op Houss.nl kun je verschillende modellen en soorten opbergmanden vinden. Zo kun je ze met een deksel op Houss.nl bestellen, maar kun je natuurlijk ook kiezen voor kleine opbergmandjes en gevlochten manden. Afhankelijk van de stijl van jou interieur zul je ongetwijfeld een passende mand vinden. In een stoer interieur is een draadmand de perfecte opberger. Voor een sfeervol interieur zul je weer sneller een opbergmand gemaakt van riet gebruiken en voor een modern interieur zijn de plastic opbergmanden geschikt. Het is dus erg afhankelijk van jou favoriete woonstijl, welk soort opbergmanden het beste bij jou past.

Merken opbergmanden

Op Houss.nl koop je niet alleen een opbergmand voor praktisch gebruik. Je wilt natuurlijk ook dat deze mand er stijlvol uitziet. In onze webshop zul je alleen maar manden vinden die praktisch in gebruik zijn en helemaal in de trend van het moment passen. Doordat wij woonaccessoires van bekende voeren zoals RiverdaleBy-Boo vind je altijd accessoires in onze webshop die bij de trend van het moment passen. De kwaliteit is natuurlijk van het hoogste niveau. Dat ga je ongetwijfeld merken.

Opbergmanden voor iedere situatie

Waar je de opbergmanden ook voor nodig hebt, bijvoorbeeld als stalling van de paraplu’s, als opbergbox of voor de schoenen, je vindt het op Houss.nl. De prijzen zijn ook in iedere klasse vertegenwoordigd en vanaf 14,95 heb je al een hele mooie en bruikbare opbergmand. En bekijk natuurlijk ook naar de sale-artikelen. Er zijn soms acties gaande van wel 10 tot 40% korting. Je kunt dus echt voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Houss opbergmand-suggesties

Wil je weten welke opbergmand Houss jouw aanraadt? In ieder geval een rieten opbergmand inclusief deksel en met tekst op één van de zijkanten. Kies voor een leuke stad of jaartal, of wat je dacht van de tekst: take me upstairs? Het laat een grappige en vooral praktische indruk achter. Onze voorkeur gaat echt naar de Houss Living witte rieten mand met de tekst: Yorkshire Dales op de deksel. Deze opbergmand is prachtig vormgeven en is heel eigentijds.