• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Riverdale Webshop

Merken

Het populaire woonmerk Riverdale is al sinds 1993 actief op het gebied van ontwerp en fabriceren van de mooiste woonartikelen. Riverdale staat voor fashionable living, door kleuren te gebruiken uit de mode zorgt Riverdale er keer op keer voor dat de producten met de laatste trends meegaan. Riverdale heeft allerlei woonaccessoires in haar collectie, hierdoor kunnen liefhebbers hun gehele interieur inrichten met artikelen van hun favoriete merk! Riverdale heeft twee keer per jaar een geheel nieuwe collectie, dit betekent dat er altijd nieuwe items beschikbaar zijn.

Riverdale klokken

Riverdale is toonaangevend op het gebied van wand- en tafelklokken, door jarenlange ervaring in het ontwerpen en creëren van woonartikelen weten ze telkens nieuwe topproducten te leveren. De collectie is zeer divers en voor iedere interieurstijl is er een geschikte klok te vinden. Zowel klokken met een open design als klokken met een gesloten ontwerp, een riverdale klok met een open design zorgt ervoor dat de ruimtelijkheid in de kamer behouden blijft!

Woonaccessoires

Riverdale is een merk dat zich altijd blijft ontwikkelen en verbeteren, dit zie je terug in de woonartikelen die van erg hoge kwaliteit zijn. Bij Houss.nl vind je een grote verzameling artikelen van Riverdale die een verrijking vormen voor je woning, met deze producten haal je een item in huis dat kwalitatief en stijlvol is! De collectie van Riverdale kenmerkt zich doordat deze zo enorm uitgebreid is, alles dat sfeer en stijl toevoegt aan je interieur zal je terug kunnen vinden bij Riverdale. In onze collectie vind je onder andere sierkussens, windlichten, klokken en spiegels. Met de producten van Riverdale kan je op een stijlvolle manier je woning inrichten, je kan er alle kanten mee op! Daarnaast zijn ook de dienbladen van Riverdale buitengewoon populair. Deze dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en vele verschillende formaten.

Servies

De serviescollectie van Riverdale is erg uitgebreid en bestaat uit allerlei verschillende onderdelen om de serviesset compleet te maken. Het servies is gemaakt van een hoge kwaliteit aardewerk en de kleuren zijn op een heldere en stijlvolle manier aangebracht. Uiteraard is het ook mogelijk om een gehele serviesset uit te kiezen, uit de ruime serviescollectie van Riverdale kan je gemakkelijk een verzameling samen stellen. Doordat het servies van Riverdale grotendeels in dezelfde stijl is uitgevoerd kan het onderling erg goed worden gecombineerd en uitgewisseld, dit betekent dat je een unieke collectie kan samen stellen!

Riverdale cadeausets

Ben je op zoek het perfecte cadeau? Kijk dan eens naar de geschenksets van Riverdale! Deze geschenksets bestaan uit diverse douchespullen met de heerlijkste geuren, perfect om als cadeau te geven!