• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

In onze webwinkel kun je op verschillende manieren betalen. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij de meest populaire betaalmogelijkheden aan. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk jou bestelling afronden en betalen. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

1. iDEAL
2. Paypal
3. Overboeken
4. Creditcard
5. Contant betalen of PIN (Indien je de producten ophaalt in ons pand)

Als je niet bekend bent met deze betaalmethoden, dan kun je in het overzicht hieronder bekijken, hoe alles in zijn werkt gaat:  
 

iDEAL


Met iDEAL kunt u betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. U betaalt voor uw bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u eerst aan hoeft te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.

Paypal

Paypal biedt iedereen met een geldig emailadres de mogelijkheid een veilige betaling te verrichten, met een creditcard of bank account. Paypal members kunnen PayPal gebruiken om snel en gemakkelijk te bestellen op de website. Betalingen kunnen worden gericht aan klantenservice@houss.nl.


Bankoverschrijving


Als u niet over een creditcard of bankrekening beschikt die geschikt is voor iDEAL of PayPal, kunt u ook betalen via overschrijving. Gelieve het totaalbedrag van uw factuur over te maken naar Houss.nl (onderdeel van GeWoon Knus, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Naam rekeninghouder:        Gewoon Knus/Houss.nl 
IBAN:                                       NL39 RABO 0114 6823 56
BIC:                                          RABONL2U

Creditcard


Veilig betalen met je creditcard kan ook op Houss.nl. Dit kan via PayPal. Hiervoor heeft u geen PayPal-account nodig.
 
Hoe werkt het betalen met creditcard?

U kiest in het bestelproces voor "PayPal / Creditcards". U wordt daarna doorgestuurd naar PayPal. Klik op de link "Geen PayPal-rekening?". Nu kunt u uw gegevens veilig invullen en betalen met Visa, MasterCard, American Express of Discover creditcard. 

Als extra voordeel zijn uw creditcard bestellingen verzekerd (dit is afhankelijk van de voorwaarden bij de creditcard maatschappij).

Achteraf betalen 

Met een digitale factuur uw online bestelling betalen via MultiFactor.

MultiFactor voert voor Houss.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Houss.nl na ontvangst, betalen voor een maximaal bedrag van 300 euro als u voor de eerste keer betaalt via MultiFactor.

Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen altijd contact met MultiFactor opnemen via: 
* Telefoonnummer 020-8500533 
* E-mail: support@multifactor.nl
* http://www.multifactor.nl/consument-betalingsvoorwaarden