• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële eetkamerstoel

Merken

Om een leuke sfeer in je eetkamer te krijgen is het verstandig om stoelen te kiezen die passen bij de rest van het interieur, hiermee creëer je een gelijke uitstraling door je gehele woning. Voor de liefhebbers van de industriële woonstijl hebben we bij Houss.nl een ruime keuze aan robuuste eettafel stoelen voor in de eetkamer. De leren stoelen uit onze collectie hebben een robuuste en stoere uitstraling, maar tegelijkertijd zorgen deze stoelen ook voor een warme sfeer die je eetkamer goed kan opvrolijken!

Leren eetkamerstoelen

Bij Houss.nl zal je vele eetkamerstoelen aantreffen die gemaakt zijn van leer. Deze stoelen zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Met een eettafel stoel van leer haal je een robuust item in huis dat goed past bij de industriële uitstraling maar tegelijkertijd zorgt voor een warme sfeer en gezelligheid. Deze beide aspecten zijn natuurlijk erg fijn in een eetkamer omdat dit een plek is waar samen gegeten en gepraat wordt. De leren stoelen van Houss.nl zijn afkomstig van topmerken als Riverdale en By-Boo. De producten van deze merken staan voor design en kwaliteit, hierdoor is een lange levensduur een zekerheid!

Industriële kleuren

Kleuren zijn erg bepalend voor de sfeer die een interieur uitstraalt, bij een industrieel interieur is dit uiteraard niet anders. Kleuren die veel bij industriële ruimtes gebruikt worden zijn zwart, grijs, wit en bruine tinten. Wanneer deze kleuren veelvuldig gebruikt worden kan er een kille sfeer gaan ontstaan en dat is iets dat je niet wil in een eetruimte. Om ervoor te zorgen dat de uitstraling in je eetkamer warm en gezellig blijft is het verstandig om eetkamerstoelen te kiezen met een kleur die afwijkt van de rest van het interieur. Zo zijn cognackleurige eetkamerstoelen erg geschikt om te gebruiken, met deze warme kleur doorbreek je de stoere industriële uitstraling. In de collectie van Houss.nl vind je diverse eetkamerstoelen met cognackleuren, maar ook andere kleuren kom je tegen in ons ruime aanbod!

De juiste eetkamerstoel bestellen

Om de juiste stoel te bestellen voor in jouw eetkamer is het handig om een aantal aspecten te onthouden. Je kan hierbij denken aan de hoogte van de stoel, maar belangrijker zijn de kleuren en de gebruikte materialen van de stoel. Bepaalde materialen kunnen er namelijk voor zorgen dat een kamer de juiste uitstraling krijgt, hiermee maak je je interieur dus helemaal af. Kijk gauw eens in onze ruime collectie en kies de stoel die jij het mooiste vindt en die het beste bij jouw interieur past!